ΕΣΤΙΑ ΠΥΡΓΟΥ: Τελευταίο Αντίο στο φίλο Γιώργο Χατζηγιαννάκη

 

  “Χθες το βράδυ, 10  Οκτωβρίου 2021 έφυγε ο αγαπημένος φίλος Γιώργος Χατζηγιαννάκης.  Είναι μια δύσκολη μέρα, γεμάτη θλίψη για την οικογένειά του, τους φίλους του αλλά και για όλη τη Σαντορίνη.  Ο Γιώργος με ενεργή παρουσία στο νησί από το 1973 έγινε στο μυαλό όλων μας «Σαντορινιός».

 

 

  Πολύ μεγάλη η προσφορά του στο νησί στον τομέα της γαστρονομίας και του πολιτισμού. Από την προβολή και προώθηση των ντόπιων προϊόντων και των παραγωγών, μέχρι την διοργάνωση του Έτους Γαστρονομίας το 2013 που ήταν δική του έμπνευση και καθιέρωσε τη Σαντορίνη ως κορυφαίο γαστρονομικό προορισμό. Πέρα όμως από την προσφορά του στο χώρο της εστίασης  η παρουσία του ήταν σημαντική και στα κοινωνικά θέματα και προβλήματα όπου συμμετείχε πάντα με μεγάλη προθυμία. Τα τελευταία δέκα χρόνια όπου μετέφερε την έδρα των εστιατορίων στον Πύργο, συνέβαλε ουσιαστικά στην ανάδειξη και την προβολή του χωριού μας.

Υπήρξε πάντα φίλος της Εστίας και μαζί διοργανώσαμε πολλές εκδηλώσεις για την ανάδειξη της Σαντορινιάς κουζίνας και των τοπικών προϊόντων. Στο σύλλογο δώρισε μεγάλο μέρος της πλούσιας βιβλιοθήκης του.

Φίλε Γιώργο, θα σε θυμόμαστε πάντα ως ένα καλό και ευγενικό άνθρωπο, με χιούμορ και πάντα με μια καλή κουβέντα για όλους.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, ιδιαίτερα στην μητέρα του την κόρη του Ζωή και την εγγονή του Έβελιν τις οποίες υπεραγαπούσε.

Η κηδεία του θα γίνει την Τετάρτη 13/10/2021 16.00 στον Προφήτη Ηλία Αγίας Παρασκευής.

Στον Πύργο Σαντορίνης την ώρα της κηδείας θα προσφερθεί καφές στο χώρο του παλιού εστιατορίου Σελήνη από την κα Ειρήνη Χρυσού”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *