Έργα ασφαλτόστρωσης στο κεντρικό δημοτικό οδικό δίκτυο

ΣΥΝΟΛΙΚΟ ΜΗΚΟΣ 20 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ

 

 

 

    “Μετά  την ολοκλήρωση του έργου ασφαλτόστρωσης δημοτικού οδικού δικτύου της Οίας ξεκινά η ασφαλτόστρωση κεντρικών σημείων του δικτύου της Σαντορίνης και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Γρηγόρης Μαντούσης ενημερώνει πολίτες και οδηγούς για την εξέλιξη του έργου και τις σχετικές ρυθμίσεις.

 

 

     Συγκεκριμένα από αύριο Τρίτη 23 Φεβρουάριου 2021 τα συνεργεία ξεκινούν με τις απαραίτητες προεργασίες στον κάθετο δρόμο από τη διασταύρωση της οδού Φηρών – Μεσαριάς έως τη διασταύρωση της ευθείας Φηρών – Πύργου (δρόμος Νοσοκομείου, ΔΑΠΠΟΣ). Το τμήμα αυτό θα ολοκληρωθεί σε τρεις ημέρες, με έναρξη των εργασιών την Τετάρτη 24 έως την Παρασκευή 26 Φεβρουάριου.

 

 

     Στη συνέχεια οι εργασίες προχωρούν στην ασφαλτόστρωση του τμήματος της οδού Φηρών Πύργου, από την διασταύρωση στην Τράπεζα Πειραιώς έως την διασταύρωση της επαρχιακής οδού Μεσαριάς – Πύργου.

 

 

     Ο Αντιδήμαρχος Θήρας κ. Γρήγορης Μαντούσης διευκρινίζει ότι δεν θα απαγορευθεί στα τμήματα που ασφαλτοστρώνονται, συνολικά η κυκλοφορία των οχημάτων, καθώς η ασφαλτόστρωση θα πραγματοποιείται ανά ρεύμα κυκλοφορίας ή σε πολύ μικρά τμήματα της οδού.

 

     Ζητώντας την κατανόηση όλων για τη μικρή ταλαιπωρία των επόμενων ημερών, παρακαλούνται οι οδηγοί που θα κυκλοφορήσουν στα σημεία που εκτελούνται οι εργασίες, να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των αρμοδίων οργάνων για τις κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.

 

     Τέλος σημειώνεται ότι οι εργασίες ασφαλτόστρωσης του δημοτικού οδικού δικτύου, συνολικού μήκους 20 χιλιομέτρων της Σαντορίνης είναι ένα έργο πνοής για το νησί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *