Site icon Santonews

ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΟ FINAL FOUR ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟ ΕΠΑΡΧΟΥ ΠΑΡΟΥ

 

 

 

 

“Με την υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου, η επιτυχημένη διοργάνωση του FINAL FOUR Κορασίδων στην καλαθοσφαίριση

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου στηρίζει ενεργά την διοργάνωση αθλητικών εκδηλώσεων, αναδεικνύοντας τις δυνατότητες των νησιών και συμβάλλοντας στην διαμόρφωση αθλητικής παιδείας στην νέα γενιά.

Μία σημαντική αθλητική δράση πραγματοποιήθηκε στο νησί της Πάρου, την οποία διοργάνωσε η Ένωση Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Κυκλάδων (Ε.Σ.Κ.Κ.) με συνδιοργανωτές την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τον Δήμο Πάρου και την Κ.Δ.Ε.Π.Α.Π.

Πρόκειται για το FINAL FOUR Κορασίδων που διεξήχθη στην Μάρπησσα της Πάρου, από 16-17 Μαρτίου και ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία και με μεγάλη συμμετοχή αθλητών αλλά και κοινού από τα νησιά Τήνο, Σύρο, Πάρο και Σαντορίνη.

Οι αγώνες ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 17 Μαρτίου, με την διεξαγωγή του μικρού και του μεγάλου τελικού και την απονομή των επάθλων σε όλες τις ομάδες που συμμετείχαν.

Την πρώτη θέση κατέλαβε η ομάδα της Τήνου, την δεύτερη θέση η ομάδα της Σύρου, την τρίτη θέση η ομάδα της Πάρου και την τέταρτη θέση η ομάδα της Σαντορίνης.

Σε όλες τις ομάδες αλλά και στους φιλάθλους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια για την άψογη εμφάνιση τους.

Με αφορμή την διεξαγωγή της αθλητικής δράσης , ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Νοτίου Αιγαίου και Έπαρχος Πάρου κ. Κωνσταντίνος Μπιζάς έκανε τον παρακάτω χαιρετισμό πριν την έναρξη των αγώνων :

« Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου – Περιφερειακή Ενότητα Πάρου, καλωσορίζει μια σημαντική αθλητική διοργάνωση, το FINAL FOUR καλαθοσφαίρισης Κορασίδων.

Οι αγώνες πραγματοποιούνται στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων και αθλητικών εκδηλώσεων του Δημοτικού Σχολείου Αρχιλόχου Μάρπησσας – ενός σύγχρονου αθλητικού κέντρου που κατασκευάστηκε με πόρους του ΕΣΠΑ 2014 -2020.

Η φιλοξενία αυτής της ωραίας γιορτής του μπάσκετ στο νησί μας την Πάρο, αποτελεί για εμάς μεγάλη τιμή αλλά συνάμα και μεγάλη ευθύνη, για την άριστη διεξαγωγή της.

Πιστεύω πως οι Παριανοί, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, θα συμβάλλουν ώστε η διοργάνωση να ολοκληρωθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και οι συμμετέχοντες σε αυτό, αθλήτριες, προπονητές, διαιτητές, συνοδοί και επισκέπτες, να αποκτήσουν σημαντικές εμπειρίες, τις οποίες θα μεταφέρουν στα νησιά τους.

Θα ήθελα να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στις τέσσερις ομάδες ( Α.Ο. ΠΑΡΟΥ, ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ, Α.Ο. ΕΡΜΟΥΠΟΛΗΣ ΣΥΡΟΥ και Τ.Α.Κ. ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΩΝΑ ΤΗΝΟΥ ) που κατάφεραν να φθάσουν στην τελική φάση αυτού του πρωταθλήματος και να τους ευχηθώ κάθε επιτυχία, έχοντας βέβαια πάντα ως φωτεινό φάρο τον αξιακό κώδικα του αθλητισμού, ο οποίος καλλιεργεί ισχυρούς χαρακτήρες που μαθαίνουν στη ζωή τους να μάχονται απέναντι σε κάθε δυσκολία που προκύπτει.

Εύχομαι όλες οι αθλήτριες να δώσουν τον δικό τους ωραίο αγώνα με σεβασμό στον αντίπαλο και να αποδείξουν στην πράξη το «ευ αγωνίζεσθαι» .

Θα ήθελα μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους εθελοντές, χωρίς την πολύτιμη συμβολή των οποίων, δεν θα μπορούσε να διεξαχθεί αυτή η σπουδαία αθλητική διοργάνωση.

Καλούμε τους φιλάθλους να γεμίσουν το γήπεδο και να χαρούν το παιχνίδι, παρακολουθώντας τις νεαρές καλαθοσφαιρίστριες που ευχή όλων είναι υγιείς, να έχουν καλή πρόοδο στο σχολείο τους και σε μερικά χρόνια να διακριθούν φορώντας το εθνόσημο της πατρίδας μας .

Καλή δύναμη & καλή επιτυχία σε όλες τις αθλήτριες ! ».

Exit mobile version