ΕΠΙΘΕΣΗ Α. ΣΙΓΑΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

ΕΠΙΘΕΣΗ Α. ΣΙΓΑΛΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ

 

"Οι παληκαρισμοί και οι λεονταρισμοί , δηλαδή λαϊκιστί « ο τσαμπουκάς» πήγαν περίπατο γιατί σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές"

“Οι παληκαρισμοί και οι λεονταρισμοί , δηλαδή λαϊκιστί « ο τσαμπουκάς» πήγαν περίπατο γιατί σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές”

Σε δριμεία επίθεση εναντίον της Δημοτικής Αρχής προχώρησε η παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Θήρας. Σε ανακοίνωση την οποία υπογράφει ο επικεφαλής κ. Αντώνης Σιγάλας, κατηγορεί το Δήμαρχο για όψιμο ενδιαφέρον σχετικά με τον κλάδο της κρουαζιέρας, το αποδίδει σε προεκλογικές σκοπιμότητες. Από τα πυρά δεν ξεφεύγει και το Λιμενικό Ταμείο, το οποίο η ανακοίνωση χαρακτηρίζει «αόρατο», αλλά και στελέχη της Δημοτικής Αρχής, για δηλώσεις τους στο παρελθόν.

 

 

«Δελτίο Τύπου

Και Ω.. του θαύματος η Δημοτική αρχή ανακάλυψε πως στη Σαντορίνη έρχονται κρουαζιερόπλοια και πως υπάρχουν προβλήματα στις υποδομές.
Ξαφνικά η Δημοτική Αρχή και το αόρατο Λιμενικό Ταμείο θυμήθηκαν πως εδώ και τρία χρόνια δεν λειτουργούν τα ναύδετα….
Ω.. του θαύματος…,  μετά από επιφοίτηση του Αγίου Πνεύματος  ο Δήμαρχος άφησε τη σκληρή στάση   και συζήτησε με τους εφοπλιστές μέσα σε κλίμα αμοιβαίας εμπιστοσύνης …
Ω του θαύματος… ξέχασαν την φέρουσα ικανότητα της Σαντορίνης και αρχίζουν να μιλούν για την ανάπτυξη της κρουαζιέρας ,ώστε να επωφεληθούν από αυτή οι επαγγελματίες
Ω του θαύματος,  ανέκρουσαν πρύμναν  και αποφάσισαν να μετατρέψουν με την Σαντορίνη σε home port.
Θαύμα η μετάλλαξη της Δημοτικής Αρχής;;;   μάλλον όχι.
Απλά οι παληκαρισμοί και οι λεονταρισμοί , δηλαδή λαϊκιστί « ο τσαμπουκάς» πήγαν περίπατο γιατί σε λίγους μήνες έχουμε εκλογές.
Αλήθεια που χάθηκε ο κύριος Μελιχούρτης  που εξόρκιζε το δεύτερο τελεφερίκ με την γνωστή ρήση «κάλιο γαϊδουρόδενε ;»
Γιατί δεν πήρε μέρος στη σύσκεψη με τους εφοπλιστές ως εκπρόσωπος του Ιδρύματος Λούλας & Ευαγγέλου Νομικού;
Τον εξαφανίσατε τον μαχητή του καλού και της φέρουσας ικανότητας της πόλεως των Φηρών ;;;

Πέρα από το αστείο της υπόθεσης
Είμαστε όμως απόλυτα ικανοποιημένοι που επιτέλους η Δημοτική Αρχή άλλαξε γνώμη στο θέμα της κρουαζιέρας διότι όπως πολύ σωστά λέει ο Βόλφγκανγκ Γκαίτε

Ο έξυπνος άνθρωπος αλλάζει γνώμη. Ο ηλίθιος ποτέ.

 

Σαντορίνη Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2013
ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ – ΘΗΡΑΣΙΑ – ΕΝΟΤΗΤΑ –ΑΛΛΑΓΗ».