ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΦΩΣ!. ΧΟΡΗΓΗΣΗ ΕΦΑΠΑΞ ΕΠΙΔΟΜΑΤΟΣ ΣΤΕΓΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ

 

ΛΙΓΟ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟ

 

 

 

 

“ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΏΝ

ΕΛΜΕ ΘΗΡΑΣ

“Σας ενημερώνουμε ότι μέχρι 6/12/2019  οι αναπληρωτές εκπαιδευτικοί μπορούν να καταθέτουν αίτηση με τα απαραίτητα δικαιολογητικά στο ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ για το επίδομα στέγασης των 300 ευρώ εφάπαξ .

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΆ:

1.Αίτηση ( από το δήμο)

2.Απόδειξη είτε ξενοδοχείου είτε από ιδιοκτήτη είτε μισθωτήριο

3.Βεβαίωση από σχολείο.( τοποθέτησης και υπηρέτησης  ως αναπληρωτής.)

4.ΙΒΑΝ

5.Φωτοτυπία αστυνομικής ταυτότητας.

Με το μνημονιακό πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε τη Δευτέρα 15 Γενάρη 2018 και ψηφίστηκε στη Βουλή αποφασίστηκε με το άρθρο 349 να εξαιρεθούν από το δικαίωμα δωρεάν σίτισης και στέγασης από τους Δήμους όλοι οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί, ενώ παρέμεινε η συγκεκριμένη δυνατότητα σε όλους μόνιμους δημοσίους υπαλλήλους, όπως όλοι οι ένστολοι, οι εργαζόμενοι στο ΕΚΑΒ και οι γιατροί.

 

Ως  EΛΜΕ ΘΗΡΑΣ θέσαμε το θέμα στη συνέλευση προέδρων και στην ΟΛΜΕ και θα το θέσουμε και στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας ώστε να μην εξαιρούνται οι μόνιμοι εκπαιδευτικοί από αυτές τις παροχές. Αγωνιστήκαμε και θα συνεχίζουμε να αγωνιζόμαστε με όλα τα μέσα για την επιδότηση σίτισης, στέγασης και μετακινήσεων όλων των εκπαιδευτικών που ζουν και εργάζονται στη νησιωτική Ελλάδα και δη στις Κυκλάδες. Το κόστος ζωής και μετακίνησης συνεχίζει να είναι δυσβάσταχτο και η διαβίωση των εκπαιδευτικών στα νησιά των Κυκλάδων και ειδικά στη Σαντορίνη  ακόμα πιο δύσκολη. 

Ως εκ τούτου απαιτούμε να καθιερωθεί ΜΟΝΙΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ στους εκπαιδευτικούς και στα σχολεία των νησιωτικών περιοχών.

Απαιτούμε:

Να επανέλθει το δικαίωμα πρόσβασης σε δωρεάν στέγαση και σίτιση από τους Δήμους για τους μόνιμους εκπαιδευτικούς άμεσα.

Επιδότηση ενοικίου σε όλους τους εκπαιδευτικούς που νοικιάζουν σπίτι, δωρεάν στέγαση εκεί που υπάρχουν οι δυνατότητες και οι υποδομές, επίδομα σίτισης.

Διπλασιασμός του επιδόματος παραμεθορίων περιοχών 

Φθηνές, ασφαλείς, τακτικές δημόσιες συγκοινωνίες, με παροχή έκπτωσης 50% στους εκπαιδευτικούς, χωρίς πλαφόν και περιορισμούς, με πλοία, αεροπλάνα και ΚΤΕΛ”.

 

 

ΥΓ.santonews. Αυτοί που κοιμήθηκαν σε ράντζο παλιού συμφοιτητή ή συναδέλφου ή κάποιου φίλου στο νησί, μέχρι να βρουν σπίτι;.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *