Site icon Santonews

ΕΠΙΣΤΟΛΗ Β. ΣΙΓΑΛΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΟΥΜΕΝΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΕΠΙΜΕΝΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΚΤΕΛ

 

 

 

“Διανύουμε το τέλος της τουριστικής περιόδου και το ΚΤΕΛ ΘΗΡΑΣ ΑΕ εκτελεί δρομολόγια κατά το «δοκούν» και όχι αυτά που έχουν εγκριθεί από την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας. Καταγγελίες έχουν γίνει όχι μόνο από ιδιώτες, κατοίκους των τοπικών διαμερισμάτων , την παράταξή μας αλλά και Προέδρους και τοπικά συμβούλια Τοπικών και Δημοτικών Κοινοτήτων. Δυστυχώς μέχρι σήμερα δεν έχει βελτιωθεί καθόλου η κατάσταση.

Ζητάμε να τηρηθούν τα εγκεκριμένα δρομολόγια και να απαγορευτεί άμεσα η διέλευση των λεωφορείων της ΚΤΕΛ ΘΗΡΑΣ ΑΕ από το δρόμο Αγίας Ειρήνης προς Πύργο – Περίσσα και Ακρωτήρι. Αυτό πρέπει να σταματήσει και όποιος παραβάτης συλλαμβάνεται για αλλοίωση δρομολογίων και απάτη αυξημένου κομίστρου , να υφίσταται τα του νόμου.

Δεν είναι ορθό να εισπράττουν αντίτιμο εισιτηρίων με χιλιομετρικές αποστάσεις υπολογιζόμενες από τα χωριά Καρτεράδος , Μεσαριά, Βόθωνα και Πύργο και να μην διέρχονται καθόλου από αυτά.

Άμεσα να δοθεί εντολή στο Α.Τ Θήρας ότι στο δρόμο της Αγίας Ειρήνης-Πύργου δεν υφίσταται συγκοινωνιακή γραμμή (ούτε για ΕXPRESS δρομολόγια ούτε για μεικτά ούτε για τα κανονικά.

Σας κάνουμε γνωστό επίσης από την πλατεία της Οίας μετά τη δύση του ηλίου ξεκινούν ταυτόχρονα άνω των πέντε λεωφορείων του ΚΤΕΛ. Αυτό στην κρίση σας να δώσετε την οποιαδήποτε ερμηνεία ……. Πάντως είναι κοροϊδία …

Η επαφή μας με το Τμήμα συγκοινωνιών της Περιφέρειας είναι καθημερινή και η παράταξή μας είναι πλάι στον αγώνα των κατοίκων των χωριών που δεν εξυπηρετούνται από τις αυθαιρεσίες αυτές της ΚΤΕΛ ΘΗΡΑΣ ΑΕ. Για οποιαδήποτε διευκρίνιση είμαι στη διάθεσή σας.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΙΓΑΛΑΣ

ΠΕΡΙΦ/ΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ Ν.Αιγαίου”

Save

Exit mobile version