ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΑΤΡΟ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟ ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΑΥΡΟΥ

ΖΗΤΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

 

 

 

“Επιστολή με θέμα την ανανέωση – παράταση της σύμβασης του Επικουρικού Ιατρού Χειρουργού κ. Ανδρέα Σταύρου παραδόθηκε σήμερα από το Δήμο Θήρας και την Εντεταλμένη Δημοτική Σύμβουλο Υγείας κ. Ρούλα Μπελλώνια προς το Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας κ. Πανοτόπουλο, το Υπουργείο Υγείας και τη 2η Διοίκηση της Υγειονομικής Περιφέρειας Πειραιώς & Αιγαίου (2η ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου).

Η επιστολή αναφέρει αναλυτικά:

«Κύριε Διοικητά,

Υπό την ιδιότητά μου ως υπεύθυνη του Τομέα Υγείας του Δήμου Θήρας, θα θέλαμε να θέσουμε υπόψη σας τα ακόλουθα: Με ιδιαίτερη λύπη πληροφορηθήκαμε τη μη ανανέωση της σύμβασης του Ιατρού Χειρουργού κ. Ανδρέα Σταύρου με το Νοσοκομείο μας.

Ο ανωτέρω ιατρός διαχρονικά έχει αφιερώσει όλες του τις δυνάμεις στην περίθαλψη των ασθενών του Κέντρου Υγείας και του Νοσοκομείου και είναι ιδιαίτερα αγαπητός στην κοινωνία του νησιού μας. Αποτελεί υπόδειγμα επιστήμονα και ανθρώπου και ουδέποτε έδωσε αφορμή για οποιοδήποτε αρνητικό σχόλιο εις βάρος του.

Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αποχώρησή του θα αποτελέσει πλήγμα για το Νοσοκομείο μας.

Αν, μάλιστα, αληθεύει ότι αιτία της μη ανανέωσης της σύμβασής του είναι η καθοριστική συνεισφορά του στην επιτυχή αντιμετώπιση και την αεροδιακομιδή του αγαπητού συμπολίτη μας κ. Γεράσιμου Κανακάρη, τότε η λύπη μας γίνεται ακόμη μεγαλύτερη για το γεγονός ότι ένας άριστος ιατρός «τιμωρείται» επειδή έπραξε το καθήκον του και τίμησε τον όρκο του.

Κατόπιν τούτων, παρακαλούμε θερμά όπως προβείτε στις ανάλογες ενέργειες ώστε ο ιατρός κ. Σταύρου Ανδρέας να επιστρέψει το συντομότερο δυνατόν στη θέση του και να αναλάβει τα καθήκοντά του για το καλό του νοσοκομείου μας και των κατοίκων του νησιού μας.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *