ΕΠΙΣΤΟΛΗ Μ. ΟΡΦΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ

ΘΑ ΜΠΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗΝ ΕΡΓΟΛΑΒΙΚΗ ΑΝΕΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΔΡΑΝΕΙΑ;

 

 

 

ORFANOS 7IAN14“Αξιότιμοι,

Ως πρόεδρος της Επιτροπής Παραλαβής Παροχής Υπηρεσιών Ελαιοχρωματισμού και Καθαριότητας, είμαι στη δυσάρεστη θέση να απευθυνθώ στην ανάδοχη εταιρεία καθώς και στο Δήμαρχο Θήρας για να επισημάνω τα εξής :

1. Σύμφωνα με την σύμβαση που έχει υπογραφεί τη 12/08/2016 και το άρθρο 6 η ανάδοχη εταιρεία έχει την υποχρέωση της αποκομιδής των αστικών, ανακυκλώσιμων απορριμμάτων καθώς και την αποκομιδή βιοαποβλήτων, του χειρωνακτικού οδοκαθαρισμού, τη συντήρηση πρασίνου, τη μηχανική οδοσάρωση, το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων και την αποκομιδή των ογκωδών αντικειμένων και απορριμάτων.

2. Επίσης στο ίδιο άρθρο αναφέρεται η συχνότητα των εργασιών αυτών.

3. Με έγγραφο αίτημα μου από τις 19/9/2016 έχω ζητήσει από το Δήμο Θήρας και από την ανάδοχο

εταιρεία καθαριότητας, αντίγραφο του πρωτοκόλλου εγκατάστασης του εργολάβου.

4. Με έγγραφο αίτημα μου από τις 06/10/2016 έχω ζητήσει από την ανάδοχο εταιρεία καθαριότητας

τις καταστάσεις προσωπικού που αφορούν το Δήμο Θήρας για τους μήνες Αύγουστο και

Σεπτέμβριο 2016.

Ως δημοτικός σύμβουλος, αλλά και σαν απλός πολίτης αυτού νησιού παρατηρώ, δυστυχώς, ένα νησί που εδώ και καιρό συνεχίζει να βρίσκεται σε καθεστώς ομηρείας από τα σκουπίδια και τις δυσάρεστες οσμές που κατακλύζουν τους δρόμους. Και ενώ με καλή πίστη υπέγραψα το μηνιαίο πιστοποιητικό εκτέλεσης υπηρεσιών για τις πρώτες δεκαπέντε ημέρες της εργασίας, αυτή τη φορά βρίσκομαι στη δύσκολη θέση να πρέπει να υπογράψω κάτι για το οποίο είμαι ιδιαίτερα δυσαρεστημένος.

Θα ήθελα, λοιπόν, μετά από αυτά να ενημερώσω την ανάδοχη εταιρεία καθώς και εσάς κ. Δήμαρχε ότι θα υπογράψω και αυτή τη φορά το πιστοποιητικό καλής εκτέλεσης του έργου, σεβόμενος τους εργαζόμενους της εταιρείας και τις οικογένειες τους αλλά να γνωρίζετε ότι θα παρακολουθώ στενά για το επόμενο διάστημα την εκτέλεση των εργασιών της εταιρείας και την καθαριότητα του νησιού που ο Θηραϊκός λαός μου εμπιστεύτηκε να υπηρετώ.

ΘΗΡΑ 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *