Επισκευές και συντηρήσεις σχολικών κτιρίων Θηρασιάς

 

 

    “Συνεχίζονται οι εργασίες επισκευής – συντήρησης κι εξοπλισμού των σχολειών του Δήμου Θήρας για, τον ευπρεπισμό, την ποιοτική αναβάθμιση των χώρων και την ασφάλεια των μαθητών.

 

     Συγκεκριμένα, η Σχολική Επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Θήρας προχώρησε σε εκτεταμένης κλίμακας εργασίες στο Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Θηρασίας.

 

     Οι εργασίες που εκτελέστηκαν αφορούν στην αντικατάσταση των παλιών εισόδων και την αντικατάσταση των παλαιών φθαρμένων ξύλινων κιγκλιδωμάτων του προαυλίου χώρου, εργασίες βαφής εσωτερικών κι εξωτερικών χωρών. Προσθετικά έγινε συμπλήρωση των κιγκλιδωμάτων με μεταλλικό προστατευτικό πλέγμα όπως προβλέπεται για την καλύτερη προστασία του χώρου.

 

     Από την Σχολική Επιτροπή καλύφθηκαν ακόμα σημαντικές ανάγκες σε τραπέζια καρέκλες, βιβλιοθήκες, ερμάρια κι έγινε αντικατάσταση των επιγραφών και σημάνσεων των σχολικών κτιρίων. Συγκεκριμένα τοποθετήθηκε η μια εκ των τριών βιβλιοθηκών και ολοκληρώνεται σύντομα η τοποθέτηση προστατευτικού τάπητα όπως προβλέπεται για την ασφάλεια των μαθητών στα σχολεία”.

 

 

 

 

Αντιδήμαρχος Παιδείας Γιώργος Στεφανάκης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *