ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΠΑΙΔΩΝ “ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

 

 

  “To Σάββατο 9 Οκτωβρίου , ημέρα αιμοδοσίας στο Καμάρι υποδεχθήκαμε στα γραφεία της Τράπεζας Αίματος Σαντορίνης, το κλιμάκιο του Νοσοκομείου Παίδων «η Αγία Σοφία», που διενήργησε τις αιμοληψίες στο νησί μας.

Κατά την επίσκεψή του το κλιμάκιο ξεναγήθηκε στο χώρο των γραφείων και δηλώθηκε η αναγκαιότητα της λειτουργίας τους  για πιο άμεση επαφή με τους εθελοντές αιμοδότες.

 

 

  Η ιατρός του κλιμακίου κ. Ζησάκη  τόνισε τη σπουδαιότητα της προσπάθειας της Σαντορίνης , που αποτελεί μοναδικό παράδειγμα στη χώρα μας,  σε σχέση με τις ανάγκες αίματος των ατόμων που μεταγγίζονται και στάθηκε ιδιαίτερα στις ανάγκες των μικρών παιδιών. Η συμβολή των εθελοντών αιμοδοτών της Σαντορίνης προσφέρει μεγάλη ανακούφιση στους πάσχοντες και τους ευχαριστούμε ιδιαίτερα.

 

 

  Η κ. Μαρία Αργυρού  αναφέρθηκε στην άριστη συνεργασία που έχει αναπτυχθεί ανάμεσα στην Τράπεζα Αίματος και το νοσοκομείο Παίδων αυτά τα τριάντα χρόνια και ευχαρίστησε τα άτομα του κλιμακίου για τη συνεισφορά τους στην πραγματοποίηση των αιμοδοσιών που διενεργούνται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα και πάντα με την ευγένεια και το χαμόγελο στα χείλη τους.

Τέλος, ευχαρίστησε εθελοντές αιμοδότες , παλιούς και νέους, αφού αυτοί είναι που με την ενεργητική τους συμμετοχή στην αιμοδοσία , κρατούν στη ζωή τους άγνωστους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη το αίμα τους.

Πίνοντας ένα κρασάκι, ευχηθήκαμε καλή επιτυχία στην 60η  εθελοντική αιμοδοσία , καλό χειμώνα και ανανεώσαμε το ραντεβού μας για την επόμενη αιμοδοσία τον Οκτώβριο του 2022″.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *