ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΘΗΡΑΪΚΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΩΝ ΣΤΗΝ  «ΚΑΝΑΒΑ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ»

«Επίσκεψη στην τοπική ποτοποιία «Κάναβα Σαντορίνη» του κ. Λουκά Λυγνού

 

 

 

 

Η Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών προσκαλεί τα μέλη της αλλά και όσους άλλους επιθυμούν στην επίσκεψη στην τοπική ποτοποιία «Κάναβα Σαντορίνη του κ. Λουκά Λυγνού» την Κυριακή στις 26 Ιανουαρίου 2020 και ώρα 11:00.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε τα προϊόντα της ποτοποιίας, όπως την τσικουδιά τετραετούς παλαίωσης και τα εξαιρετικής ποιότητας λικέρ. Επίσης, ο  κ. Λυγνός θα μας ξεναγήσει στους χώρους της αποσταγματοποιίας που ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1974 στη Μεσαριά Σαντορίνης και στο πολύ ενδιαφέρον Μουσείο, στους χώρους του οποίου θα δούμε όλη τη διαδικασία της απόσταξης, εργαστήρια βαρελοποιίας, προσωπικές συλλογές κ.α.

Με αυτή την επίσκεψη η Θηραϊκή Εταιρεία Επιστημών, Γραμμάτων και Τεχνών εγκαινιάζει μία σειρά επισκέψεων σε μικρά μουσεία της Σαντορίνης, καθώς και σε χώρους πολιτισμού και παραγωγής θηραϊκών προϊόντων, με στόχο τη γνωριμία των μελών της, των κατοίκων και των επισκεπτών της Σαντορίνης με χώρους και πρωτοβουλίες άξιες να τύχουν της προσοχής και της στήριξης της τοπικής κοινωνίας και των πολυάριθμων επισκεπτών του νησιού μας.

 

 

 

Εκ μέρους του ΔΣ της Θηραϊκής Εταιρίας».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *