Site icon Santonews

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΙΓΑΛΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΒΟΛΗ

 

 

 

«Την Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου η Παράταξη μας με επικεφαλής τον κ.  Αντώνη Σιγάλα και τους κ. Μανώλη Δακορώνια ,κ. Χαράλαμπο Δαρζέντα, κ Σοφία Κίτσου , κ. Στέλιο  Δακορώνια  και τον κ.  Μανώλη Λειβαδάρο  επισκέφθηκε το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας με σκοπό την εν γένει ενημέρωση μας.
Γίναμε δεκτοί από τον κ. Βλασόπουλο Ιωάννη και την κ. Απολλωνάτου Σοφία, παρουσία του μέλους της ΑΕΜΥ και συμπατριώτη μας κ. Μιχάλη Ρούσο, για την εως τώρα λειτουργία του Νοσοκομείου μας.
Κατά την διαλογική συζήτηση αναπτύξαμε απόψεις για όλα τα προβλήματα  που έως σήμερα αντιμετωπίζουμε, όπως η στελέχωση, ή εξ ολοκλήρου λειτουργία των υπαρχουσών υποδομών, καθώς και η αναγκαιότητα επιτάχυνσης της εγκατάστασης του Αξονικού τομογράφου, η περαιτέρω προετοιμασία για την λειτουργία του τεχνητού Νεφρού, η καλύτερη στελέχωση του ΕΚΑΒ, η αναγκαιότητα της ίδρυσης Στάσης του ΚΤΕΛ στην μονάδα και πολλά άλλα σημαντικά ζητήματα.
Αναφερθήκαμε επίσης στην καταλυτική βοήθεια που μας προσφέρει το Αεροπλάνο καθώς και ο εξ ολοκλήρου εξοπλισμός του ως υγειονομικό αεροσκάφος και επισημάνθηκε από κοινού, η σημαντική βοήθεια που παρέχει για μια ακόμη φορά το Ίδρυμα  Λούλας και Ευαγγέλου  Νομικού.
Μετά το πέρας της συζήτησης περιηγηθήκαμε σ’ όλους τους χώρους του Νοσοκομείου όπου ξεκάθαρα διαφαίνεται ότι η αναβάθμιση της Μονάδας συνεχίζεται όχι μόνο οργανωτικά αλλά και από την αγάπη και το μεράκι του Ιατρικού και Παραϊατρικού Προσωπικού για να λειτουργήσει ως πλήρες Νοσοκομείο προς το συμφέρον των Μόνιμων κατοίκων και των επισκεπτών.
Μεγάλο ζήτημα για μας, είναι η επίλυση της Μισθοδοσίας όλου του έμψυχου προσωπικού του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας, που θα λύσει οριστικά  το πρόβλημα Στελέχωσης αλλά και της αξιοπρεπούς διαβίωσης των εργαζομένων.
Αφού ευχαριστήσουμε για το φιλόξενο περιβάλλον που μας παρήχθη, είμαστε σε θέση πια να ζητήσουμε σύσκεψη των δημοτικών παρατάξεων υπό τον Δήμαρχο  κ. Αναστάσιο Νικόλαο Ζώρζο για να οργανώσουμε άμεσα συνάντηση στο υπουργείο Υγείας με όλους τους εμπλεκόμενους Διοικούντες για να συνδράμουμε όλοι μαζί στην βοήθεια που απαιτείται αυτήν την περίοδο έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το start up της μονάδος και να λειτουργήσει ως πλήρες Νοσοκομείο την Χειμερινή περίοδο και την σημαντική Θερινή σαιζόν του 2017».

Exit mobile version