Site icon Santonews

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΘΑΛΕΛΑΙΑΣ ΚΑΡΑΜΟΛΕΓΚΟΥ ΣΤΗ ΣΙΦΝΟ

 

 

 

 

  “Επειδή τα νησιά μας είναι πρώτα οι άνθρωποί τους και μετά οι επισκέπτες τους! Ευχαριστώ το σύντροφο συντονιστή της Ο.Μ. Σίφνου Nikos Ventouris για την υποδοχή και φιλοξενία του το διήμερο 21-22 Απριλίου που βρέθηκα στη Σίφνο μαζί με τον εκ νέου υποψήφιο εκπρόσωπο των Κυκλάδων, Νίκο Συρμαλένιο.
    Στη Σίφνο επισκέφθηκα το Περιφερειακό Πολυδύναμο Ιατρείο του νησιού και συζήτησα με τον γιατρό Σπύρο Ρουπακιώτη και τους εργαζόμενους στη μονάδα για τα προβλήματά της αλλά και το στόχο του ΣΥΡΙΖΑ για τη μετατροπή του σε Κέντρο Υγείας, ενώ στη συνέχεια επισκέφθηκα το δημαρχείο και συζήτησα με τη Δήμαρχο Μαρία Ναδάλη τα θέματα που απασχολούν το νησί και συγκεκριμένα την ανάγκη κατάρτησης χωροταξικής μελέτης και συντήρησης των εγκαταστάσεων αφαλάτωσης.
  Επίσης παρακολούθησα και συμμετείχα στο 14ο Πανκυκλαδικό Συνέδριο της Ομοσπονδίας των Συλλόγων Γυναικών με θέμα την Υγεία και τις σύγχρονες προσεγγίσεις για το Ευ Ζήν, ενώ είχα την ευκαιρία να επισκεφθώ αρκετά χωριά του νησιού και να μιλήσω με τους κατοίκους τους!”.
Exit mobile version