Site icon Santonews

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

ΜΙΑ WIN-WIN, ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ

 

 

 

 

Το  WIN-WIN, σημαίνει μια αμοιβαία επωφελή συμφωνία ή κατάσταση. Και η επίσκεψη του Πρωθυπουργού, ήταν αυτό. Κέρδισε αυτός πολιτική δυναμική, κέρδισε η Σαντορίνη τεράστια διαφήμιση και προβολή.

 

Και για να είμαστε δίκαιοι. Όταν ο νέος Δήμαρχος, Αντώνης Σιγάλας, περιέτρεχε τα Υπουργεία -πριν αναλάβει επισήμως καθήκοντα-  πολλοί απορούσαν. Τελικά, αυτή η ζωτική εξωστρέφεια, βγήκε σε καλό.

 

Και όχι, δεν εννοώ τις εξαγγελίες, περί έργων που διεκδικούνται δεκαετίες. Δεν έχω πολλές ελπίδες. Ούτε για κάποια αποτυχημένα, πολιτικά περιτρίμματα, που τους έτρεχαν τα σάλια, για να μπουν στο φωτογραφικό κάδρο με τον Πρωθυπουργό.

 

Σε αυτούς λέω μόνο, «Νίψον Ανομήματα, μη Μόναν Όψιν».

 

Μιλώ, για την εικόνα που εξέπεμψε η Σαντορίνη, σε όλον τον κόσμο. Όποιος, ξέρει κάτι από επικοινωνία, θα αντιλαμβάνεται, πως τέτοια προβολή, θα χρειαζόταν δεκάδες εκατομμύρια ευρώ για να προωθηθεί.

 

 

Και δεν, αντέχω να μην αναφερθώ στους προρρηθέντες «σαλιάρηδες», που γύρισαν την πλάτη, όταν ο πρώην Πρωθυπουργός, εγκαινίαζε το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, και του γύρισαν την πλάτη. Ο Πρωθυπουργός, είναι θεσμός, ανόητοι. Δεν είναι αρεστό ονοματεπώνυμο!. Ούτε αγαπημένο κόμμα!.

Exit mobile version