Site icon Santonews

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΚΟΡΕΑΤΙΚΗΣ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΘΗΡΑΣ

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

 

 

 

 

 

 

  “Η Σαντορίνη, έχοντας καθιερωθεί ως ένας εκ των κορυφαίων τουριστικών προορισμών παγκοσμίως, διευρύνει διαρκώς στην απήχηση της και προσελκύει το ενδιαφέρον νέων δυναμικών τουριστικών αγορών.
  Το γεγονός αυτό καταδεικνύεται και από την πρόσφατη επίσκεψη στο νησί μας αντιπροσωπείας Αξιωματούχων υψηλού επιπέδου ,από την Δημοκρατία της Κορέας (Νότια Κορέα), με τους οποίους είχαμε, ως Δημοτική Αρχή μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ουσιαστική συνάντηση στο Δημαρχείο.
Καταλυτική ήταν η παρουσία του προέδρου του έμποροεπαγγελματικού συλλόγου κ. Νίκου Νομικού ο οποίος αναφέρθηκε στην εξέλιξη της επιχειρηματικότητας δίνοντας και τα ανάλογα στατιστικά στοιχεία.
Τα μέλη της Κορεατικής αντιπροσωπείας, που εκπροσωπούσαν σημαντικό αριθμό Υπουργείων της χώρας τους, ενημερώθηκαν αναλυτικά και σε βάθος
-για τις δυνατότητες και τις εμπειρίες που προσφέρει στους επισκέπτες η Σαντορίνη
-για την ποικιλομορφία του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας
-για το εύρος και την υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών που μπορούν να απολαύσουν οι επισκέπτες της Σαντορίνης
– για τις προτεραιότητες και τους αναπτυξιακούς στόχους της Δημοτικής Αρχής.
Οι Κορεάτες φίλοι μας, αφού μας ευχαρίστησαν για την ενημέρωση δήλωσαν εντυπωσιασμένοι από τις ομορφιές του νησιού και εξέφρασαν την επιθυμία διεύρυνσης της τουριστικής συνεργασίας με την προώθηση της Σαντορίνης στην κορεατική αγορά.
Η Σαντορίνη κατακτά το διεθνές τουριστικό κοινό,” ανοίγοντας” διαρκώς καινούργιες αγορές”.
Exit mobile version