«Επίσκεψη κ. Γιώργου Κρεμλή ειδικού συμβούλου του Πρωθυπουργου σε ΔΕΥΑΘ & ΔΑΠΠΟΣ».

 
  “Τη Σαντορίνη επισκέφθηκε μετά από πρόσκληση του προέδρου της Δ.Ε.Υ.Α. Θήρας κ. Μανόλη Ορφανού ο σύμβουλος του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, κ. Γιώργος Κρεμλής.
Ο σύμβουλος του πρωθυπουργού αρμόδιος σε θέματα ενέργειας, περιβάλλοντος, κλίματος, και κυκλικής οικονομίας, επισκέφθηκε κατά την παραμονή του στη Σαντορίνη, το Δημοτικό Αθλητικό Πολιτιστικό Περιβαλλοντικό Οργανισμό Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.) όπου συζητήθηκαν θέματα δράσεων που θα αναπτύξει ο Δημοτικός Οργανισμός σε θέματα που αφορούν το περιβάλλον.
Στην συνάντηση παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κ. Βασίλης Αλαφούζος, ο αναπληρωτής Αντ/δρος κ. Μανόλης Ορφανός, το μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου κ. Γκλαβά και ο Διευθυντής του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. κ. Μακάριος Σιγάλας.
Ο στενός συνεργάτης του πρωθυπουργού κατά την επίσκεψη του στο Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ. ξεναγήθηκε στο χώρο του κλειστού γυμναστηρίου καθώς είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει από κοντά μέρος του προγράμματος «Dappos Summer Class» με παιδιά από Α’ έως ΣΤ’ Δημοτικού, και τις εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης του κλειστού γυμναστηρίου του Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ.
 
 
 
 
 
  Στην συνέχεια επισκέφθηκε τα γραφεία της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. όπου γνώρισε μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και τους Διευθυντές και προϊσταμένους των τμημάτων της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.
 
 
  Ο κ. Γιώργος Κρεμλής άκουσε με προσοχή τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. καθώς και το πρόγραμμα που έχει δρομολογήσει και για αυτό το λόγο ο ίδιος δεσμεύθηκε για την υποστήριξή του καθώς και την αμέριστη βοήθεια του προς όφελος των κατοίκων των νησιών.
Στο περιθώριο των συναντήσεων του στο νησί, ο συνεργάτης του Πρωθυπουργού πραγματοποίησε συνάντηση με τον κ. Άγγελο Ρούσσο, Πρόεδρο του Λιμενικού Ταμείου Θήρας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *