Site icon Santonews

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΕΠΑΡΧΟΥ Π.Ε. ΘΗΡΑΣ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

Σημείωση Santonews: Μήπως είναι μια θεσμική ευκαιρία, να αναδείξουμε το χώρο, ως κοινωνικό απόκτημα του νησιού;. 

 

 

 

  “Με πολύ χαρά επισκέφτηκα την Τράπεζα Αίματος Σαντορίνης στα γραφεία τους στο Καμάρι μετά από πρόσκλησή τους.

Τους συνεχάρη για το μεγάλο έργο προσφοράς αγάπης που πραγματοποιούν για πάρα πολλά χρόνια και με τεράστια επιτυχία,όπως και γιά την τελευταία πετυχημένη αιμοδοσία. 
Τους άκουσα με μεγάλη προσοχή για τα θέματα που τους απασχολούν. Μέσα από τα δίκαια αιτήματα τους διαπίστωσα για μια ακόμα φορά την νεανική διάθεση τους να συνεχίσουν την προσφορά με καλύτερες συνθήκες, για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα. 
Ένας μόνιμος χώρος για τα γραφεία της αιμοδοσίας (και μιά αποθήκη για τα πανό) και ο οποίος θα μπορούσε να εξελιχθεί σε μόνιμο αιμοδοτικό κέντρο,  όλα αυτά στο χώρο του κάμπινγκ, θα ήταν ό,τι καλύτερο.Το πρώτο βέβαια που πρέπει να γίνει είναι το κάμπινγκ να  δοθεί στο Δήμο. 
Η στήριξη του κράτους σε αυτήν την μεγάλη προσφορά της Σαντορίνης θα έπρεπε να είναι αμέριστη. 
Η Σαντορίνη μέσα από τους εθελοντές αιμοδότες αποτελεί το μεγαλύτερο παράδειγμα προς μίμηση για όλο τον κόσμο. Η Ακαδημία Αθηνών έπρεπε να τιμήσει τον εθελοντή Σαντορινιό αιμοδότη. 
Αποχωρώντας τους ευχαρίστησα για την ενημέρωση, υποσχόμενος ότι θα ενημερώσω τον Περιφερειάρχη και τον χωρικό Αντιπεριφερειάρχη για όλα όσα συζητήσαμε για να βοηθήσουμε την όλη προσπάθεια με τον καλύτερο τρόπο. 
Ο Έπαρχος Θήρας 
Χαράλαμπος Δαρζέντας 

 

Exit mobile version