Site icon Santonews

ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΟΥ ΑΟ ΘΗΡΑΣ

ΛΑΜΠΕΡΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ “ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΑΝΙΑ”

 

 

“Ο Α.Ο.ΘΗΡΑΣ πραγματοποίησε σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών την παρουσίαση της ομάδος και της φανέλας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017.

Ο σκοπός της παρουσίασης της ομάδος και στην Αθήνα έχει να κάνει με την επιθυμία των παραγόντων του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ να βρεθεί η ομάδα πιο κοντά στους ανθρώπους του αθλήματος, μιας και η πρόσβαση στο νησί της Σαντορίνης είναι δύσκολη λόγω απόστασης.

Έτσι λοιπόν σε μια όμορφη και άρτια οργανωμένη τελετή σε αίθουσα του ξενοδοχείου Μεγάλη Βρετανία έδωσαν το παρόν αρκετοί δημοσιογράφοι-εκπρόσωποι ΜΜΕ με τηλεοπτική κάλυψη από το σύνολο σχεδόν των σταθμών πανελλήνιας εμβέλειας.

Την παρουσίαση έκανε ο διακεκριμένος δημοσιογράφος Χρήστος Σωτηρακόπουλος ενώ για την ομάδα, τους στόχους της και την εμπειρία της πρώτης συμμετοχής σε κύπελλο Ευρώπης (CEV CUP) μίλησαν ο πρόεδρος Σκοπελίτης Γιώργος, ο προπονητής Οικονόμου Απόστολος και η αρχηγός Μουντάκη Φερενίκη,, η  Ελένη Πατηνιώτη εκ μέρους του αντιπροέδρου Σπύρου Πατηνιώτη, και ο επικεφαλής του ιατρικού team Τσώλος Ιωάννης.

Το παρών έδωσε η έπαρχος Θήρας Λειβαδάρου Θεώνη, ο νομικός σύμβουλος του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ Πιλάβιος Σοφοκλής ,ο ειδικός γραμματέας της ΕΟΠΕ Κογκαλίδης Λευτέρης και ο εκπρόσωπος του Παναθηναικού Τάκης Μαλακατές .

Κοντά στην ομάδα βρέθηκαν και οι μεγάλοι χορηγοί της όπως εκπρόσωποι της BLUE STAR ο ιδιοκτήτης της CALDERA YACHTING , ο ιδιοκτήτης του BAGNO DESIGN, εκπρόσωπος της CALDERA COLLECTION.

Με τις ευχές όλων για μια καλή αγωνιστική σεζόν ολοκληρώθηκε η εκδήλωση δίνοντας ραντεβού πλέον στους αγωνιστικούς χώρους.

Σαν ΔΣ του Α.Ο.ΘΗΡΑΣ αισθανόμαστε την υποχρέωση να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνετέλεσαν στην πραγματοποίηση της εκδήλωσης αυτής τους προσκεκλημένους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και κυρίως τα ΜΜΕ καθώς θεωρούμε πως η προβολή τέτοιων εκδηλώσεων βοηθάει σε μεγάλο βαθμό την ίδια την ανάπτυξη του αθλήματος”.

Exit mobile version