ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ : «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ

 

Ο κ. Χάλαρης, πλαισιωμένος από την Ομάδα Τύπου και Επικοινωνίας της ΣΕΠ.

Ο κ. Χάλαρης, πλαισιωμένος από την Ομάδα Τύπου και Επικοινωνίας της ΣΕΠ.

Την  επίσημη παρουσίαση του εμβλήματος και της ομάδας τύπου και επικοινωνίας πραγματοποίησε η δημοτική παράταξη «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία». Η συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε στο εκλογικό γραφείο που δημιουργήθηκε, απέναντι από το γραφείο του Πανθηραϊκού στα όρια Φηρών- Καρτεράδου.  Κάνοντας την αρχική παρουσίαση ο επικεφαλής της παράταξης κ. Γιώργος Χάλαρης, μίλησε για φήμες που όπως είπε διέρρεαν το τελευταίο διάστημα. «Κάποιοι έλεγαν ότι είμαστε τσακωμένοι ή χωριστά ή οτιδήποτε άλλο. Σήμερα δίνουμε μια ακόμα απάντηση σε όσους τα διαδίδουν αυτά», είπε αναφερόμενος στην κοινή παρουσία με τον κ. Άγγελο Ρούσσο και τον κ. Μανώλη Ορφανό που αναλαμβάνει το συντονισμό της ομάδας επικοινωνίας. Μέλη της, θα είναι ο κ. Αντώνης Χάλαρης, ο κ. Δημήτρης Καμπανός, ενώ ο κ. Δημήτρης Ναξάκης, ορίστηκε υπεύθυνος λειτουργίας του γραφείου που θα είναι καθημερινά ανοιχτό.

Ο κ. Καμπανός εξήγησε το νοηματικό-αισθητικό  υπόβαθρο του εμβλήματος που εμφανίζει τρεις ανοδικές αιχμές με έντονη χρωματική διαβάθμιση που ξεπηδούν από δύο λευκές καθοδικές αιχμές.  Σύμφωνα με τον εμπνευστή του λογοτυπου, συμβολίζεται η κενή περιεχομένου και έντονα παρακμιακή σημερινή πορεία, ενώ η χρωματική διαβάθμιση εκπροσωπεί την  ανάγκη αγώνα για ανάπτυξη, «πάθος» και δημιουργία. Παράλληλα ανακοινώθηκε η λειτουργία ιστοσελίδας με δυνατότητα αμφίδρομης επικοινωνίας και υποβολής σχολίων ή ερωτημάτων από τους πολίτες, καθώς και η χρήση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, καθώς και του Youtube, όπου θα αναρτάται οπτικοακουστικό υλικό.

 

ΕΠΙΚΕΙΝΤΑΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ

Την προσχώρηση εν ενεργεία Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων στη ΣΕΠ, ανήγγειλλε ο κ. Χάλαρης.

Την προσχώρηση εν ενεργεία Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων στη ΣΕΠ, ανήγγειλλε ο κ. Χάλαρης.

 

 

Ο επικεφαλής της παράταξης, αναφέρθηκε επίσης στη δημοσκόπηση η οποία έχει προκαλέσει αρκετές συζητήσεις από τη μέρα που διενεργήθηκε. «Όποιος την αμφισβητεί, να έρθει να του τη δώσουμε», είπε χαρακτηριστικά, ενώ παράλληλα «έριξε και το γάντι» καλώντας τους άλλους υποψηφίους να συνεργαστούν στη διενέργεια μιας ακόμα δημοσκόπησης, όπου τα ερωτήματα θα τεθούν από κοινού. «Άλλοι, φοβούνται τη δημοσκόπηση, εμείς δεν τη φοβόμαστε», είπε ο κ. Χάλαρης. Σε ότι αφορά στις υπόλοιπες ενέργειες που έχουν προγραμματιστεί, ανακοινώθηκε πως την επόμενη εβδομάδα θα ανακοινωθούν οι «Ομάδες Εργασίας» της παράταξης, καθώς και ονόματα στελεχών.

«Εν ενεργεία Δημοτικοί Σύμβουλοι, υπάρχουν στο συνδυασμό;», ρωτήθηκε ο κ. Χάλαρης από τη Santonews. «Φυσικά», απάντησε δημιουργώντας  ζωηρό ενδιαφέρον για τις έντονες πολιτικές διεργασίες, καθώς ουσιαστικά προανήγγειλε ανεξαρτητοποιήσεις Δημοτικών και Τοπικών Συμβούλων στο επόμενο διάστημα.  «Όσο ανήκουν στο συνδυασμό με τον οποίο εκλέχτηκαν, δεν μπορούν να εκφράζουν τις θέσεις του συνδυασμού μας», είπε και συμπλήρωσε «Δεν μπορούν να το κάνουν αυτό και θα ήταν ανήθικο, εμείς μέσω αυτών των ανθρώπων. […] Όταν ανεξαρτητοποιηθούν και προσχωρήσουν θα μπορούν μιλούν τη γλώσσα  (του συνδυασμού) και να μεταφέρουν τις θέσεις του..».