ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ «ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ ΕΝΩΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ»

ΧΑΛΑΡΗΣ: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΠΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ»

 

xalaris_03_05_14_001Την επίσημη παρουσίαση του συνδυασμού «Σαντορίνη Ενωτική Πορεία» πραγματοποίησε ο κ. Γιώργος Χάλαρης. Η συγκέντρωση πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο του Οινοποιείου Μπουτάρη και ο επικεφαλής έδωσε τη σύνοψη ενός προγράμματος 12 σημείων, που περιλαμβάνει τις προτάσεις του συνδυασμού για όλα τα ζητήματα που αφορούν το Δήμο. «Η δουλειά για τη σύνταξη του προγράμματος ήταν ομαδική», είπε ο κ. Χάλαρης και πρόσθεσε: «κάποιοι ψιθύριζαν πως θα τσακωθούμε, πως δεν θα κάνουμε τίποτα. Λοιπόν είμαστε εδώ». Αναφερόμενος στο συνδυασμό, είπε πως περιλαμβάνει πολλούς νέους ανθρώπους, ο μέσος όρος ηλικίας είναι τα 45 χρόνια, ενώ ο γηραιότερος υποψήφιος είναι ο τέως Δημοτικός Σύμβουλος και πρώην Πρόεδρος του Τ.Δ Μεσαριάς κ. Μανώλης Βλάχος.
Μετά την παρουσίαση των βασικών σημείων του προγράμματος, ο κ. Χάλαρης, έκανε μια σειρά αναφορές, για συγκεκριμένα έργα αφήνοντας σαφείς αιχμές. «Εδώ θα είναι πόλεμος με τα συμφέροντα, θα τα σπάσουμε με τα συμφέροντα», είπε αναφερόμενος στην πρόταση να τοποθετηθούν πλωτές προβλήτες. Επίσης, όταν μίλησε για τη δημιουργία νέου Τελεφερίκ, το οποίο δήλωσε πως θεωρεί απαραίτητο, είπε χαρακτηριστικά: «Το νέο Τελεφερίκ πρέπει να το δει ο μελετητής και όχι τα συμφέροντα που το θέλουν».

 

ΣΦΟΔΡΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ

«Στο συνδυασμό μας κανένας δεν εξαγοράζεται, αν και το δοκίμασαν», υποστήριξε ο κ. Χάλαρης.

«Στο συνδυασμό μας κανένας δεν εξαγοράζεται, αν και το δοκίμασαν», υποστήριξε ο κ. Χάλαρης.

 

Ο κ. Χάλαρης, εξαπέλυσε επίσης επίθεση εναντίον του Δημάρχου, κατηγορώντας τον πως οικειοποιείται μια σειρά έργων που ούτε ο Δήμος, ούτε ο Δήμαρχος είχαν συμμετοχή. « Θα σας πως για παράδειγμα τα πρανή», είπε « Τον ρωτώ λοιπόν. Που έχει βάλει την υπογραφή του, για το έργο αυτό;. Όταν μιλάει για ήθος και σεβασμό, πρέπει να σέβεται και τον ιδρώτα των άλλων».
Κλιμακώνοντας δε την επίθεση, μίλησε ακόμα και για προσπάθεια προσεταιρισμού στελεχών της παράταξής του. «Στο συνδυασμό μας κανένας δεν εξαγοράζεται, αν και το δοκίμασαν», υποστήριξε, για να προσθέσει « Δεν έχει μπει τιμή σε κανέναν. Ο σεβασμός στον πολίτη και την επιλογή του, απουσιάζει από τον κ. Ζώρζο και την παρέα του». Και καταλήγοντας την ομιλία του, ανέβασε περισσότερο τους τόνους, λέγοντας: «Εμείς είμαστε με τους απλούς και τους πολλούς, αυτοί είναι για τα συμφέροντα. Αυτοί κοιτάζουν την καρέκλα, εμείς τη δουλειά. Αυτοί έχουν ατολμία, εμείς τόλμη».