ΕΠΙΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΕ ΘΕΜΑΤΑ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ 2019

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

 

 

“Το Επιμελητήριο Κυκλάδων ενημερώνει τα μέλη του ότι, μετά την έκδοση της Υπουργικής Απόφασης οικ. 39278/1823/25.07.2018 (ΦΕΚ 3001/25.07.2018) και της σχετικής εγκυκλίου εφαρμογής, ξεκινά νέο κύκλο επιμορφωτικών προγραμμάτων σε θέματα άσκησης καθηκόντων Τεχνικού Ασφαλείας.

 

Χρησιμότητα

Η επιμόρφωση του εργοδότη/εργαζομένου της επιχείρησης δίνει τη δυνατότητα στον συμμετέχοντα να αναλάβει τα καθήκοντα Τεχνικού Ασφαλείας. Η σχετική νομοθεσία ορίζει ως υποχρεωτική τη χρήση υπηρεσιών Τεχνικού Ασφάλειας από κάθε επιχείρηση που απασχολεί προσωπικό.

 

Νέο δεδομένο

Με δεδομένο ότι στο άρθρο 2.4 αναφέρεται ότι: «ο αρ. πρωτόκολλου της αίτησης δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο πληροφορικό σύστημα ΕΡΓΑΝΗ για τη σχετική δήλωση του Τεχνικού Ασφάλειας», θα πρέπει κάθε εργοδότης που υποβάλλει αίτημα να προσλαμβάνει Τεχνικό Ασφαλείας άμεσα και έως ότου πραγματοποιηθεί η εκπαίδευσή του.

 

Κόστος Συμμετοχής

70 € | Πρόγραμμα «Επιμόρφωση εργοδοτών», Γ’ κατηγορία (10 ώρες)

130 € | Πρόγραμμα «Επιμόρφωση εργοδοτών και εργαζομένων», Β’ κατηγορία (35 ώρες)

 

Χρόνος υλοποίησης επιμορφωτικών τμημάτων

Για τη συμμετοχή στα τμήματα που θα πραγματοποιηθούν το Α’ εξάμηνο του 2019, καλείται ο κάθε ενδιαφερόμενος να επιβεβαιώσει άμεσα τη συμμετοχή του, ενώ όσοι δεν έχουν εκδηλώσει έως σήμερα ενδιαφέρον για συμμετοχή θα πρέπει να το κάνουν υποβάλλοντας Αίτηση άμεσα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *