ΕΠΙΜΟΡΦΩΣΗ ΝΟΣ ΣΤΟ ΠΑΛΕΡΜΟ ΓΙΑ ΙΣΤΙΟΠΟΛΟΪΑ ΑΜΕΑ

 

 

  “Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης είναι περήφανος για την συμμετοχή του στο σεμινάριο επιμόρφωσης της World Sailing: ιστιοπλοΐα για άτομα με ειδικές ανάγκες.

Στο Παλέρμο της Ιταλίας η προπονήτριά μας Ζωή Καραμπάτσου μαζί με προπονητές από 10  ομίλους της Ελλάδας επιμορφώθηκαν στο κομμάτι της ιστιοπλοΐας ΑΜΕΑ.

 

 

  Ανάμεσα σε κορυφαίους προπονητές με ειδικές εγκαταστάσεις και σε ένα κλίμα συνεργασίας και αλληλεγγύης η προπονήτριά μας μυήθηκε στην ιδέα ότι όλοι μας μπορούμε να σηκώσουμε πανιά και να κυβερνήσουμε ένα σκάφος ανεξαρτήτων περιορισμών με ασφάλεια.

Αυτή η ιδέα και η τεχνογνωσία φυτεύτηκε σαν σπόρος σε δέκα διαφορετικά μέρη της Ελλάδος, ένα από αυτά είναι και το νησί μας.

Η Ελληνική  Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία στα πλαίσια οργάνωσης των εγκαταστάσεων των ομίλων θα μας χορηγήσει ένα καινούργιο σκάφος ειδικά διαμορφωμένο για άτομα με ειδικές ανάγκες και ειδικό γερανάκι για την επιβίβασή τους.

 Ο Ναυτικός Όμιλος Σαντορίνης καλεί όλους τους φορείς και όλους τους κατοίκους του νησιού να στηρίξουν την προσπάθεια μας και να φροντίσουν αυτός ο σπόρος αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο να αποδώσει καρπούς”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *