ΕΠΙΚΡΟΤΕΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΕΠΑΥΞΗΣΗ ΚΛΑΔΩΝ ΤΟΥ ΒΟΗΘΗΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΓΚΗ

 

 

 

Η επικεφαλής της “Λαϊκής Συσπείρωσης Θήρας” κ. Μαρία Αργυρού

“Η πρόταση του Δημάρχου Θήρας για παροχή επιδόματος 500 ευρώ για 3 μήνες από το Δήμο Θήρας, που ψηφίστηκε ομόφωνα, αφιερώνεται σε όσους αγωνίζονται με κάθε μέσο και σε κάθε εργασιακό χώρο γιατί πιστεύουν ότι μόνο οι αγώνες έχουν αποτέλεσμα και πάντα δικαιώνονται.

 

 

  Οι αλλεπάλληλες επισκέψεις σε Νοσοκομείο και Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Θήρας από τη Λαϊκή Συσπείρωση Θήρας και η αναφορά του θέματος σε συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και Δελτία Τύπου για τη στέγαση και σίτιση των δημοσίων υπαλλήλων που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στο νησί παράλληλα με τα σωματεία των εργαζομένων, έφεραν το επιθυμητό αποτέλεσμα, τουλάχιστον κατά ένα μέρος.

 

 

  Για να εκπληρωθεί ολοκληρωτικά η ηθική υποχρέωση του Δήμου πρέπει να γίνουν άμεσα μερικά ακόμη βήματα :

  • Να συμπεριληφθούν άμεσα και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων μας
  • Να επιμηκυνθεί ο χρόνος επιδότησης για όσο διάστημα υπηρετούν στο νησί οι δημόσιοι λειτουργοί.
  • Να συμπεριληφθούν στην πολιτική στήριξης του Δήμου και οι εργαζόμενοι στον Τουρισμό- Επισιτισμό που αντιμετωπίζουν ζητήματα επιβίωσης εξαιτίας της παρατεταμένης ανεργίας λόγω της πανδημίας.

 

 

  Από την πλευρά της Λαϊκής Συσπείρωσης, για όλους όσους έχουν ανάγκη θα συνεχιστεί η πίεση μέσα στα θεσμοθετημένα όργανα (δημοτικό συμβούλιο, Βουλή) και έξω, στο θηραϊκό λαό , την εντολή του οποίου υλοποιούμε με την παρουσία και τη δράση μας  στο δημοτικό συμβούλιο”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *