Site icon Santonews

ΕΠΑΝΑΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΟΝΟ ΠΕΝΤΕ

 

 

 

 

Μετά την αποτυχία των δύο πρώτων προκηρύξεων, όπου εκδηλώθηκε ενδιαφέρον μόνο από τρεις γιατρούς ειδικοτήτων (από τους 12), η Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ), προχώρησε σε νέα πρόσκληση.

Χαρακτηριστικό όμως είναι πως ενώ στις δύο πρώτες επίσημες απόπειρες προσέλκυσης ενδιαφερομένων, αναζητούνταν 12 γιατροί, τώρα ο αριθμός περιορίστηκε στους 5. Αν προστεθούν και οι  3 που ήδη εγκρίθηκαν τότε, ζητούνται τώρα 4 λιγότεροι. Αυτό είναι άγνωστο γιατί συμβαίνει. Μήπως εξασφαλίστηκαν γιατροί από υπηρετούντες στην υγειονομική περιφέρεια (ΔΥΠΕ Πειραιώς και Αιγαίου);.  Κρίθηκε πως ο Μικροβιολόγος, ο δεύτερος Γυναικολόγος, ο Ορθοπεδικός και ο Γενικός Χειρουργός, δεν χρησιμεύουν και άρα εκ παραδρομής περιλήφθηκαν στις πρώτες προκηρύξεις;. Θα γίνει συμπληρωματική πρόσκληση ενδιαφέροντος;.

Εκτός αν για το Γενικό Νοσοκομείο Θήρας, επιχειρείται να εφαρμοστεί η “δίαιτα του γαϊδάρου του Χότζα”. Να του μειώνεται δηλαδή σταδιακά η τροφή, μέχρι να μάθει να μην τρώει καθόλου. Βέβαια, η κατάληξη του δυστυχούς τετράποδου που αναφέρει ο λαϊκός μύθος, είναι γνωστή.

Το Νοσοκομείο όμως, μάλλον δεν κινδυνεύει. Όλο και κάποιος φιλόστοργος και φιλεύσπλαχνος ιδιώτης θα βρεθεί, όταν αυτό φτάσει στα όρια του λειτουργικού θανάτου.

 

 

Η ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΕΜΥ

https://diavgeia.gov.gr/doc/6%CE%94%CE%A9%CE%A6%CE%9F%CE%A1%CE%A13-%CE%93%CE%A6%CE%95?inline=true

 

 

Exit mobile version