“ΕΝΤΙΜΟΣ, ΚΑΘΑΡΟΣ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΟΡΑΜΑ ΚΙ ΕΠΙΜΟΝΗ ΣΕ ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ”

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΠΑΪΛΑΣ ΑΠΟΧΑΙΡΕΤΑ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΓΛΥΝΟ

 

 

 

 

Γιάννης Γλυνός

“Για τον πρώην Δήμαρχο Γιάννη Γλυνό

Με το θάνατο του Γιάννη, η Άνδρο έχασε ένα άξιο άτομο που είχε γράψει την σπουδαία ιστορία του στο νησί, οι Κυκλάδες έχασαν ένα από τα πιο σημαντικά στελέχη της Αυτοδιοίκησης και εγώ έχασα έναν πολύ καλό συνεργάτη και φίλο!

Αν και ανήκαμε σε δύο διαφορετικές ιδεολογικά παρατάξεις, είχαμε την ίδια φιλοσοφία για τον τρόπο άσκησης του έργου μας, και θέταμε πάνω από όλα την παραγωγή έργων και τη βελτίωση της ζωής των συμπολιτών μας.

Είχαμε μια έντιμη καθαρή συνεργασία, σε μεγάλα και δύσκολα έργα που η Ν.Α. εκτέλεσε στο Κόρθι , βοηθώντας να ξεπεραστούν οι όποιες δυσκολίες προκύπταν. Ο Κεντρικός δρόμος προς τον Όρμο, το Αλιευτικό Καταφύγιο, το Αγροτικό Ιατρείο, ήταν μερικά από τα έργα που σημάδεψαν αυτή τη συνεργασία μας.

Ήταν τόσες οι φορές που με ανάγκασε να πάω στο Κόρθι, και τόσος ο χρόνος που βρισκόμαστε μαζί, στην Άνδρο ή στη Σύρο, που γίναμε φίλοι εκτιμώντας ο ένας τον χαρακτήρα του άλλου.

Έντιμος, καθαρός, άνθρωπος δημιουργικός, με όραμα και επιμονή σε ότι έκανε. Με αυτές τις αναμνήσεις τον αποχαιρετώ και είμαι βέβαιος ότι δεν θα ξεχαστεί ποτέ.

Δημήτρης Μπάιλας

πρώην Νομάρχης Κυκλάδων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *