Site icon Santonews

Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων Καταγγέλλει την επίθεση σε συνάδελφό τους στον Αθηνιό

Βίντεο από την επίμαχη μέρα.

 

 

 

 

“Ως Ένωση Προσωπικού Λιμενικού Σώματος Κυκλάδων καταγγέλλουμε την απρόκλητη επίθεση που δέχθηκε συνάδελφός μας του Λ/Χ ΘΗΡΑΣ την 22/08/24 στον λιμένα Αθηνιού, κατά την εκτέλεση Υπηρεσίας του, από ομάδα τεσσάρων ατόμων, υπαλλήλων συγκεκριμένης επιχείρησης (μεταξύ των οποίων και ο πατέρας του ανηλίκου), με σκοπό την αποφυγή σύλληψης ανηλίκου, ο οποίος νωρίτερα συμμετείχε σε ξυλοδαρμού ημεδαπού.

Τέτοια φαινόμενα εκφοβισμού – τραμπουκισμού δημοσίων λειτουργών και ιδιαίτερα ένστολων είναι συχνά το τελευταίο διάστημα, με σκοπό την πλημμελή εκτέλεση των καθηκόντων τους.
Δηλώνουμε την αμέριστη συμπαράσταση στα στελέχη του Λιμεναρχείου Θήρας και
επαινούμε την ψυχραιμία που επέδειξαν κατά την διάρκεια του περιστατικού.
Είμαστε πεπεισμένοι ότι οι Εισαγγελικές Αρχές, με την απόφαση τους, είναι δίπλα στα στελέχη του Λιμενικού Σώματος, με την παραδειγματική τιμωρία των δραστών κατά την ποινική διαδικασία.

ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ – ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΚΤΟΦΥΛΑΚΗΣ, δεν εκφοβίζονται ούτε τρομοκρατούνται και θα συνεχίσουν να επιδεικνύουν υψηλό αίσθημα ευθύνης αλλά και επαγγελματισμού κατά την εκτέλεση των καθηκόντων τους, παρ’ όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.
Θα πρέπει να τονίσουμε για άλλη μια φορά ότι η υποστελέχωση και η υπερεργασία, σε όλες τις Λιμενικές Αρχές των Κυκλάδων και ιδιαίτερα στις νευραλγικές Λιμενικές Αρχές, όπως της Σαντορίνης, είναι δεδομένη, πρόβλημα το οποίο η ΕΝΩΣΗ μας έχει αναδείξει πολλάκις στο παρελθόν και αναμένουμε από την Στρατιωτική μας Ηγεσία, να δώσει επιτέλους μία λύση – ανάσα στους συναδέλφους ενισχύοντας τες με ικανό αριθμό Στελεχών, οι οποίοι νυχθημερόν με περίσσιο ζήλο και φιλότιμο, εργάζονται κάτω από αντίξοες εργασιακές συνθήκες.

Η Ένωση μας βρίσκεται αδιάλειπτα και με ανιδιοτέλεια στο πλευρό των συναδέλφων μας

και θα αγωνίζεται για μία καλύτερη καθημερινότητα των συναδέλφων μας.
Σύρος, 30-08-2024
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας
ΣΚΕΥΟΦΥΛΑΞ Γεώργιος ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ Χρήστος”.

 

 

 

 

Exit mobile version