ΕΝΟΡΙΑ ΚΑΡΤΕΡΑΔΟΥ: ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ COVID-19

«Πανδημία covid-19. Mια ευκαιρία περισυλλογής και αναστοχασμού». 

 

 

 

  “Η ενορία Καρτεράδου στα πλαίσια της Θεματικής Σχολής Γονέων με τίτλο «Covid και οικογένεια»  που διοργανώνει για τα προβλήματα και της δυσκολίες από την πανδημική κρίση θα πραγματοποιήσει  την Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου την δεύτερη διαδικτυακή συνάντηση.

 

  Η συνάντηση αυτή θα γίνει στις 7:30 μ.μ με τον π. Αθανάσιο Γκίκα καθηγητή της Ποιμαντικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης  με θέμα : «Πανδημία covid-19. Mια ευκαιρία περισυλλογής και αναστοχασμού». 

 

  Στην συνάντηση αυτη ο π.Αθανασιος Γκικας θα δώσει  αφορμές για πνευματικούς προβληματισμούς πάνω στην κρίση αυτή που επιτρέπει ο Θεός, αφορμές διάλογου για την πνευματική στάση του πιστού, για την  στάση και οι θέσεις της Εκκλησίας  με βάση το πλαίσιο της ελευθερίας, της ζωής, της αρρώστιας και του θανάτου σε εφαρμογή με τις υπάρχουσες συνθήκες εξ αιτίας της πανδημίας.

 

  Η σύνδεση μπορεί να γίνει πάνω στην διεύθυνση:  Join our Cloud HD Video Meeting    με δυνατότητα σύνδεσης μισή ώρα πριν την έναρξη της συναντήσεως (δηλ. 7:00-7:30 μ.μ.) στην πλατφόρμα zoom”.  

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *