ENOIKΙΑΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΑΚΙΝΗΤΟΥ ΣΤΟ ΑΜΜΟΥΔΙ

ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΤΟΥ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥ ΤΑΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

Δημόσιας προφορικής πλειοδοτικής δημοπρασίας για την εκμίσθωση του δηµοτικού ακινήτου την χρήση του οποίου έχει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας, που βρίσκεται στον όρμο Αμμουδίου Δήμου Θήρας, για χρήση Επιχείρησης Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου Γεύματος-Αναψυκτήριο, σύμφωνα με την υπ’ αριθμό 152/2017 (ΑΔΑ: 6480ΟΕ2Ε-7Κ9) του Δ.Σ. του Δ.Λ.Τ. Θήρας. Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας προκηρύσσει φανερή, πλειοδοτική και προφορική δημοπρασία για την εκμίσθωση του δηµοτικού ακινήτου την χρήση του οποίου έχει το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Θήρας, που βρίσκεται στον όρμο Αμμουδίου Δήμου Θήρας, για χρήση Επιχείρησης Μαζικής Εστίασης Πρόχειρου Γεύματος-Αναψυκτήριο, που περιγράφεται στο άρθρο 1 των όρων διακήρυξης της απόφασης 152/2017.

ς ελάχιστο όριο πρώτης προσφοράς μηνιαίου µισθώµατος ορίζεται το ποσό των χιλίων πεντακοσίων ευρώ (1.500,00 €). Η μίσθωση ορίζεται για έξι (6) έτη και αρχίζει από την πρώτη του μηνός μετά την υπογραφή του συμφωνητικού. Ο διαγωνισμός θα γίνει την Πέμπτη 22/06/2017 και από ώρα 10:00 µέχρι 11:00, στα γραφεία του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας (αίθουσα συνεδριάσεων Διοικητικού Συμβουλίου).

Για να γίνει δεκτός κάποιος στο διαγωνισμό, πρέπει να καταθέσει στην επιτροπή της δημοπρασίας ποσό που αντιστοιχεί στο διπλάσιο ποσό επί του ελαχίστου ποσού πρώτης προσφοράς, ήτοι ποσό τριών χιλιάδων ευρώ (3.000,00€). Το παραπάνω ποσοστό επέχει θέση εγγύησης και μπορεί να κατατεθεί υπό τη μορφή γραμματίου σύστασης παρακαταθήκης του Ταµείου Παρακαταθηκών και ∆ανείων ή εγγυητική επιστολή αναγνωρισµένης Τράπεζας.

Πληροφορίες για τη δημοπρασία παρέχονται από το Γραφείο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, Διεύθυνση Φηρά Θήρας (δίπλα από το τελεφερίκ) Τηλέφωνο 2286028362 FAX 22860 25878. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν γνώση της Διακήρυξης στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου Θήρας www.santoriniports.gr στο τμήμα Προκηρύξεις/Διαγωνισμοί”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *