ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ ΤΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΘΗΡΑΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ

 

 

 

 “Το Γυναικολογικό-Μαιευτικό Τμήμα του Γ.Ν. Θήρας στελεχωμένο πλέον με 4 ιατρούς, τους κ.κ. Κριτσωτάκη Ιάσονα, Παπαποστόλου Θαλή  και Καραμπότση Κωνσταντίνο, Παρασχάκη Ανθούλα  και επικουρικά με την στήριξη των ιατρών κ.κ.  Πατσούρα Κωνσταντίνο και Μαρουδιά Γεώργιο, αναπτύσσεται συνεχώς διενεργώντας τόσο μαιευτικές επεμβάσεις όπως οι 22 τοκετοί που πραγματοποιήθηκαν τον μήνα Σεπτέμβριο όσο και γυναικολογικές επεμβάσεις μέσω της λαπαροσκοπικής μεθόδου.

 

 

Συγκεκριμένα, πρόσφατα διενεργήθηκε επέμβαση εξωμητρίου σε Γαλλίδα ασθενή η οποία διένυε την 6η εβδομάδα κύησης  και προσήλθε στα  ΤΕΠ του ΓΝΘ με έντονο πόνο και αιμορραγία. Σε λαπαροσκοπίκη επέμβαση υπεβλήθη γυναίκα 54 ετών με κύστη ωοθήκης 6 εκατοστών η οποία εξήλθε από το Νοσοκομείο την επόμενη ημέρα, ενώ λίγες μέρες αργότερα ασθενής με ιστορικό ανοικτής χειρουργικής επέμβασης αφαίρεσης εξαρτήματος υπεβλήθη σε ολική λαπαροσκοπική υστερεκτομή λόγω αιμορραγιών. Η τελευταία επέμβαση ήταν ιδιαίτερα περίπλοκη καθώς η ασθενής παρουσίαζε περιτοναϊκές συμφύσεις.

 

 

Το Γυναικολογικό-Μαιευτικό Τμήμα του Γ.Ν. Θήρας λειτουργεί με απόλυτο αίσθημα ευθύνης και κάθε περιστατικό αντιμετωπίζεται άμεσα και με ασφάλεια με σκοπό την παροχή υψηλής φροντίδας και περίθαλψης στις γυναίκες της Σαντορίνης και των ομόρων νησιών”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *