ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΓΙΑ ΤΟ ΗΦΑΙΣΤΕΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΙΜΠΗΣ

ΟΛΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΩΝ

 

 

hfaisteioΤο Ινστιτούτο Μελέτης και Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης (ΙΜΠΗΣ) και ο Δήμος Θήρας, στο πλαίσιο της ετήσιας δράσης του ΙΜΠΗΣ με τίτλο “Γνωριμία με το ηφαίστειο, τον συγκάτοικό μας στη Σαντορίνη”, διοργανώνουν την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2016ενημερωτική εκδήλωση με θέμα «Τα Ηφαίστεια της Σαντορίνης – Ενημέρωση για την κατάστασή τους». Η εκδήλωση θα γίνει στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό Κέντρο, στα Φηρά, στις 19:00μμ.

 

Το πρόγραμμα της ενημέρωσης περιλαμβάνει τις ακόλουθες ομιλίες:

«Παρακολούθηση και σεισμοη-φαιστειακός κίνδυνος του ηφαιστείου της Σαντορίνης: Μαθήματα από το παρελθόν», Μιχάλης Φυτίκας (Πρόεδρος ΙΜΠΗΣ & μέλος της Ειδικής Επιτροπής Παρακολούθησης Ηφαιστείου Σαντορίνης)

«Η Σαντορίνη από ψηλά: Παρακολούθηση των παραμορφώσεών της από το διάστημα», Αντώνης Μουρατίδης (Τμήμα Γεωλογίας ΑΠΘ, μέλος της Επιστημονικής Επιτροπής του ΙΜΠΗΣ).

 

Οι ενημερώσεις του ΙΜΠΗΣ συνεχίζονται την Κυριακή 07 Φεβρουαρίου στις 18:30 μμ. στο Μπελλώνειο Πολιτιστικό κέντρο όπου θα πραγματοποιηθεί ομιλία στα αγγλικά για τους ξένους κατοίκους και επισκέπτες του νησιού.

 

Η είσοδος για τις ομιλίες είναι ελεύθερη.

 

Οι ενημερωτικές εκδηλώσεις του ΙΜΠΗΣ ολοκληρώνονται – όπως κάθε χρόνο – με ενημερώσεις και στα σχολεία του νησιού. Φέτος οι ενημερώσεις θα πραγματοποιηθούν την Δευτέρα 08 Φεβρουαρίου 2016 στα Γυμνάσια του Εμπορείου και της Μεσαριάς».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *