ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΟ ΜΟΝΟΛΙΘΟ

ΔΩΡΕΑΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΗ SANTONEWS

 

 

AGELIA copyΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ κατοικία 45 τ.μ.  πλήρως  επιπλωμένη στο Μονόλιθο ΜΕΣΑΡΙΑΣ κατά προτίμηση σε εκπαιδευτικό, μέχρι το τέλος της εκπαιδευτικής περιόδου. Τηλ. 6932326878, 2286033920

5 Απαντήσεις

  1. Ο/Η Marianna λέει:

    Ε ναι μετά πεταξε τον στον δρόμο…δεν υπαρχει πρόβλημα!Έλεος πλέον με εσάς! Χάθηκε το φιλότιμο και η φιλοξενία απο αυτό το νησί και την θέση τους πήραν τα λεφτά.Αφήστε τα σχολεία σας χωρίς εκπαιδευτικούς και τα νοσοκομεία σας χωρίς ιατρούς και μην αγχώνεστε για τα παιδιά σας με ενα donkey θα φτιάξουν μια καριέρα!

  2. Ο/Η sabine schulte λέει:

    ετσι ειναι…το ειπα ξανα καπια στιγμη εδω: θα ΄ξυπνησουν΄ και οι Σαντορινοι καπια στιγμη ομως θα ειναι αργα!!! Κριμα….

  3. Ο/Η konstantina λέει:

    εεε βεβαια κ την πιτα ολοκληρη κ τον σκυλο χορτατο.ολοι ετσι για λιγους μηνες οχι για μονιμα.τρελα ποσα για ενοικια σε ριμαδια σπιτια κ οι 8 στους 10 σου λεει εως τον ιουνιο-ιουλιο μετα ξεκουμπισου.γυφτοι πανω σε…donkey.θα γυρισει ομως ο τροχος….

  4. Ο/Η ευα λέει:

    μονο εδω συνανταμε αυτη την κατασταση να τους παρακαλαμε να μεινουμε στα σπιτια τους θεοσ να τα κανει. απαραδεκτοι
    αν καποια κοπελα ενδιαφερεται για συγκατοικηση ας μου γραψει

    • Ο/Η Μαίρη Σπηλιοπούλου λέει:

      Εχω κι εγώ αγανακτήσει κ θυμώσει πολύ με την κατάσταση αυτή μετα 18 χρόνια μόνιμη εγκατάσταση μου κατ επειλογήν και αγάπη μου στο νησί.Εχω δουλέψει πολλές ώρες στον τουρισμό εχω μείνει και χειμώνες και καλοκαίρια εχω πληρώσει φόρους και όλα τα πρέποντα στο νησι χωρίς να έχω κάλυψη κ προστασία καμμία….ναι λοιπόν ψάχνω κι εγώ ένα αξιοπρεπές σπίτι με θέρμανση κατά προτίμηση και ιδ.κήπο γιατί εχω δυο υπέροχα σκυλιά φύλακες που προσέχουν κ αγαπουν το χώρο και θα ήθελα και ένα κομμάτι και για τα οπωροκηπευτικά μου.Ευχαρίστως θα ήθελα συγκάτοικο μια κοπέλλα να ταιριάζουμε να αγαπά κ αυτή τα ζώα να κάνουμε κ παρέα και ταυτόχρονα να διατηρεί η κάθε μια την αυτονομία της πράγμα που θεωρώ απαραίτητο γι αυτό κ επειδή έχω γνώσεις διακόσμησης μπορώ να βοηθήσω να διαμορφωθεί ο χώρος κατα τον καλλίτερο τρόπο ώστε να περνάμε όλοι καλά. Δέχομαι προτάσεις με e mail η στο τηλ.6972388854.Ευχαριστω Μαίρη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *