ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΣΤΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΦΡΟΝΤΙΣΤΗΡΙΟ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΒΙΓΛΙ

 

kinoniko_frontistirio“Ο Δήμος Θήρας στα πλαίσια της κοινωνικής του προσφοράς ανακοινώνει τη συνέχιση της λειτουργίας του Κοινωνικού Φροντιστηρίου και για το σχολικό έτος 2016 – 2017.

Ο θεσμός του κοινωνικού φροντιστηρίου, που βρίσκεται ήδη στον τρίτο χρόνο της λειτουργίας του, σκοπεύει στο να παράσχει πρόσθετη εκπαιδευτική στήριξη στους μαθητές Γυμνασίου, Λυκείου καθώς και σε μαθητές της Πέμπτης και Έκτης του Δημοτικού, που αντιμετωπίζουν οικονομικές δυσκολίες ώστε να τους διασφαλίσει ίσες συνθήκες στην μάθηση.

Οι αιτήσεις και τα δικαιολογητικά για τους γονείς των μαθητών θα κατατίθενται από Δευτέρα 17/10/2016 έως και Παρασκευή 21/10/2016 στο Γραφείο Παιδείας του Δήμου Θήρας (άνωθεν του γραφείου των ΕΛΤΑ στα Φηρά – τηλ. Γραφείου 22860 27053) κατά τις ώρες 08:00 έως 15:00 καθημερινά εκτός Σαββάτο και Κυριακής στον υπεύθυνο κύριο Πελεκάνο Δημήτρη

Η εκπαιδευτική αρωγή στους μαθητές παρέχεται αφιλοκερδώς από εκπαιδευτικούς της Σαντορίνης που συμμετέχουν εθελοντικά στην πρωτοβουλία του Δήμου Θήρας.

Στα πλαίσια αυτά ο Δήμος Θήρας καλεί εκπαιδευτικούς της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (μόνιμοι εκπαιδευτικοί, αναπληρωτές, ωρομίσθιοι, συνταξιούχοι κλπ), που επιθυμούν να συμμετάσχουν εθελοντικά στην προσπάθεια αυτή να δηλώσουν συμμετοχή για τα μαθήματα του Κοινωνικού Φροντιστηρίου που θα γίνονται και φέτος στον χώρο του νηπιαγωγείου Ημεροβιγλίου (πρώην Δημοτικό Σχολείο).

Ο Δήμος Θήρας ευχαριστεί θερμά τους συντελεστές της φετινής εθελοντικής πρωτοβουλίας, τους εθελοντές εκπαιδευτικούς, τα μέλη της Τοπικής Κοινότητας Ημεροβιγλίου, την συντονίστρια του θεσμού κυρία Ειρήνη Βαλσαμάκη”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *