ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ ΑΥΤΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΖΩΝΤΑΝΩΝ ΜΕΤΑΔΟΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟ VOLCANO TV

 

 

 

 

“Ανακοίνωση της τηλεόρασης της Σαντορίνης

Σας ενημερώνουμε ότι από σήμερα Κυριακή 31 Μαΐου 2020, το volcano tv , η τηλεόραση της Σαντορίνης και των Κυκλάδων, απέκτησε τη δυνατότητα ζωντανής σύνδεσης , σε πραγματικό χρόνο και με hd  εικόνα από κάθε σημείο του νησιού με κάθε σημείο του πλανήτη, χωρίς να απαιτείται ηλεκτρικό ρεύμα ή άλλη υποδομή.

 

Με αυτό τον τρόπο στο εξής, τα πανελλήνιας εμβέλειας κανάλια, ή και ακόμα τα κανάλια του εξωτερικού,  θα μπορούν να συνδεθούν με το νησί μας, να μιλήσουν μες εκπροσώπους των φορέων μας κλπ. , χωρίς να απαιτείται η χρήση Skype με τα γνωστά προβλήματα, αλλά να φτάνει πεντακάθαρη και κρυστάλλινη η εικόνα και ο ήχος μας στις δικές τους εγκαταστάσεις.

 

Το κανάλι μας όλο αυτό το διάστημα θεώρησε σωστό να προχωρήσει στην λειτουργία της συγκεκριμένης υποδομής, προκειμένου και να διαφημίζεται το νησί μας, αλλά και να μπορούν οι επιχειρηματίες και οι φορείς του να μεταφέρουν την αληθινή εικόνα μας, χωρίς τεχνικά προβλήματα.

 

Είμαστε στη διάθεση όλων των φορέων , της Αυτοδιοίκησης Α΄και Β΄βαθμού, όταν χρειαστεί να μεταδώσουμε με το νέο αυτό τρόπο , όπου εκείνοι θέλουν τις απόψεις τους.
Επίσης σχεδόν καθημερινά και εάν δεν υπάρχουν άλλες ανάγκες το κανάλι της Σαντορίνης θα μεταδίδει ζωντανά και σε πραγματικό χρόνο, εικόνες και ηλιοβασιλέματα από το νησί μας, σε φυσικό χρόνο και με εικόνα υψηλής ποιότητας σε ελεύθερο  LINK που θα ανέβει στο YouTube & στο face book.

 

Το κανάλι της Σαντορίνης από αύριο Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020 αρχίζει μια προσπάθεια προώθησης και προβολής των νησιών μας, καθώς επιθυμία της ιδιοκτησίας του είναι να στρατευθεί στην προσπάθεια για την ανάκαμψη του τουρισμού και της οικονομίας της περιοχής μας.

Παναγιώτης Μυτιληναίος
Τηλέφωνα 22860 25221 – 6970 255 347

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *