ΕΝΔΟΚΥΚΛΑΔΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΣΥΝΔΕΣΗ

ΜΙΑ ΝΕΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ CESNA 14 ΕΠΙΒΑΤΩΝ

 

 

 

   NAXOS_AIR11Ενδοκυκλαδική αεροπορική σύνδεση, βρίσκεται στα σκαριά και σε λίγο θα παγιωθούν σε τακτική βάση οι πτήσεις και οι προορισμοί. Το εγχείρημα ανέλαβε η Naxos Air, θυγατρική της Green Air, που ίδρυσε ο αυστριακός κ. Πόμερ, ο οποίος είναι μόνιμα εγκατεστημένος στη Νάξο. Οι πτήσεις- κάποιες γίνονται ήδη- θα εκτελούνται με Cesna 14 θέσεων και εφόσον το κόμιστρο είναι ανταγωνιστικό, μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα αυθημερόν μετάβασης των πολιτών της Σαντορίνης, σε Νάξο και Σύρο, προκειμένου να διεκπεραιώσουν δικαστικές ή διοικητικές υποθέσεις.

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιείας “ Η Naxosair θα συνδέει τα ελληνικά νησιά βασιζόμενη σε ευφυείς και βιώσιμες λύσεις στις αεροπορικές μεταφορές. Βασική προτεραιότητα της Naxosair και της μητρικής εταιρίας Greenair Aviation GMBH είναι η προστασία της φύσης και η προσεκτική χρήση των πόρων ώστε να διατηρηθούν τα παρθένα χαρακτηριστικά του νησιού”.

Save

1 Απάντηση

  1. Σημειωτέον ότι η μητρική εταιρία ΔΕΝ έχει κύκλο εργασιών. Συνεπώς, ψάξτε για ένα μικρό (μιλάμε για ΠΟΛΥ μικρό!) καλάθι…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *