ΕΝΑΣ ΧΡΟΝΟΣ … ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΜΗΝΑΣ Δ.Ε.Υ.Α.Θ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Μ. ΟΡΦΑΝΟΥ, ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΔΕΥΑΘ

 

 

 

“Συμπληρώθηκε ένας χρόνος … και ένας μήνας από τότε που αναλάβαμε την ευθύνη της Δ.Ε.Υ.Α.Θ.. Ένας χρόνος … και ένας μήνας από την στιγμή που εγκαταστάθηκε το νέο Δ.Σ. της επιχείρησης του Δήμου και για αυτό αισθανόμαστε υποχρεωμένοι, κυρίως απέναντι στους ανθρώπους  που μας εμπιστεύθηκαν με την ψήφο τους, να αναδείξουμε και να απολογηθούμε τι κάναμε μέσα στο διάστημα της δικής μας ευθύνης.

 

 

Μέσα στο χρονικό διάστημα από τις 10/09/2019 μέχρι και σήμερα  καταφέραμε, σε αντίξοες συνθήκες εξαιτίας των περιορισμών του COVID-19,  να δημιουργήσουμε έργα και πράξεις.

 

 

Ομολογουμένως ήταν μια χρονιά δύσκολη, η οποία σημαδεύτηκε από μία πρωτόγνωρη κρίση σε πολλαπλά  επίπεδα, που δυστυχώς είχε ως αποτέλεσμα να περιοριστούν τα έσοδα της Δημοτικής Επιχείρησης και αυτό είχε αντίκτυπο στον κοινωνικό χαρακτήρα που πρέπει να αποτελεί η Δ.Ε.Υ.Α.Θ., όπως τουλάχιστον το αντιλαμβάνονται τα νέα μέλη του Δ.Σ..

 

 

Αναμφίβολα, ο χρόνος που πέρασε υπό αυτές τις δύσκολες συνθήκες δοκίμασε τα αντανακλαστικά όλων μας.  Μας έκαναν πιο δυνατούς, πιο γρήγορους και ευέλικτους στη δουλειά μας. Η πολυτέλεια του χρόνου δεν υπήρχε και γι’ αυτό αφοσιωθήκαμε εξ ολοκλήρου στους στόχους και το έργο μας.

Με πνεύμα συνεργασίας, αστείρευτης διάθεσης και σκληρής δουλειάς, καταφέραμε να αναδείξουμε το ρόλο της Επιχείρησης προς το γενικό συμφέρον  όλων των συμπολιτών μας ανεξαιρέτως.

 

 

Από την πρώτη στιγμή, εκτιμήσαμε τα δεδομένα για να δρομολογήσουμε τις δράσεις μας. Η Δ.Ε.Υ.Α.Θ. είχε μια σπουδαία παρακαταθήκη,  μελέτες και έργα που είχαν σχεδιαστεί από τις προηγούμενες διοικήσεις και βρίσκονταν σε εξέλιξη και κυρίως τους ανθρώπους της, το προσωπικό της επιχείρησης, που χρόνια τώρα καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για την διαρκή βελτίωση των υποδομών και των παρεχόμενων υπηρεσιών.

 

 

Οι προκλήσεις, βέβαια, ήταν ακόμη μεγαλύτερες, συσσωρευμένα χρέη από τα προηγούμενα έτη, ο COVID-19 όπως προαναφέραμε, αλλά και μια ανάπηρη τουριστική σεζόν, που είχε ως αποτέλεσμα κατά πολύ περιορισμένα έσοδα.

 

 

Παρόλα αυτά δεν το βάλαμε και δεν το βάζουμε κάτω. Κατορθώσαμε την κρίση να την μετατρέψουμε σε ευκαιρία. Επενδύσαμε στη συντήρηση όλων των εγκαταστάσεων μας, κάτι που δεν ήταν εφικτό τα προηγούμενα χρόνια λόγω των απαιτήσεων της τουριστικής περιόδου. Ελλείψει, όμως, επισκεπτών και χρημάτων το προσωπικό της Δ.Ε.Υ.Α.Θ. εργάστηκε σκληρά για να συντηρήσει κι επί της ουσίας να «αναγεννήσει» όλο τον εξοπλισμό και τις εγκαταστάσεις.

Έχοντας υπόψη όλα αυτά,  σας ζητούμε να κρίνεται το έργο μας το έναν χρόνο … και ένα μήνα που έχουμε στην ευθύνη των πράξεών μας τη Δ.Ε.Υ.Α.Θ.”.

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *