Site icon Santonews

ΕΝΑΡΞΗ ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΩΝ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΔΙΚΤΥΟΥ

 

 

 

φωτό αρχείου

“Έργα ασφαλτόστρωση στο δημοτικό οδικό δίκτυο

 

  1. Μετά τις       ασφαλτοστρώσεις        στο       δημοτικό         οδικό        δlκτυο        που πραyματοποιήθηκαν κατά την τελευταία τριετiα , συνολικά μήκους περίπου 24 χιλιόμετρων, θα συνεχιστούν τα έρyα ασφαλτόστρωσης, συνολικού μήκους περίπου 24 Χιλιομέτρων στις κάτωθι περιοχές:

 

α.Εμπορείο- Περίσσα- Βλυχάδα

β.Βόθωνα

γ.Μεσαριά

δ.Μέσα Γωνιά

ε. Έξω Γωνιά

στ. Πύργος και

 

ζ – Οiα

 

  1. Οι ερyασiες θα ξεκινήσουν την Τρίτη 18 Ιουλίου 2023, στην περιοχή της Περiσσας.

Διευκρινiζεται ότι δεν θα απαγορευτεί η κυκλοφορlα στα τμήματα των οδών, που θα ασφαλτοστρώνονται, καθώς οι εργασίες θα πραγματοποιούνται ανά ρεύμα κυκλοφορίας ή σε πολύ μικρά τμήματα της οδού και σε βασικές οδούς θα πραγματοποιούνται και νυχτερινές ώρες που η κυκλοφορία είναι μειωμένη.

  1. Ζητάμε την κατανόηση όλων yια την όποια ταλαιπωρiα και παρακαλούνται οι οδηγοί που θα κυκλοφορούν στα τμήματα των οδών, που πραγματοποιούνται τα έρyα να συμμορφώνονται με τις υποδεiξεις των αρμοδiων.

Σημειώνεται ότι δεν υπήρχε επιλογή χρονικού προσδιορισμού των έργων, yια λόyους διαδικασιών (διεθνής διαγωνισμός, που απαιτεί μεγάλη διάρκειας χρόνου) και yια λόγους διακινδύνευσης εύρεσης υλικού.

  1. Για την πρόοδο των εργασιών, θα παρέχεται καθημερινή ενημέρωση, μέσω των τοπικών ΜΜΕ από τον Αντιδήμαρχο κ. Γρηγόρη Μαντούση”.
Exit mobile version