Site icon Santonews

ΕΝΑ ΟΜΟΡΦΟ ΓΗΠΕΔΑΚΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗ ΜΕΣΑΡΙΑ

ΑΣ ΤΟ ΧΑΡΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΝΔΑΛΙΣΟΥΝ

 

 

Σε μια περίοδο που οι περισσότεροι Πρόεδροι Δημοτικών και Τοπικών Κοινοτήτων, έχουν σχεδόν αποστρατευτεί και μάλιστα εθελούσια, φαίνεται πως ο Νίκος Μαρτίδης της Μεσαριάς το παλεύει όσο μπορεί.

 

Μετά το –κακότυχο, εξαιτίας της συμπεριφοράς κάποιων πολιτών – κομψοτέχνημα του μικρού πεζοδρόμου και του πεζοδρομίου, κατάφερε και παρέδωσε ένα όμορφο γηπεδάκι μπάσκετ για τα παιδιά του χωριού.

Μόνο μην κακοπέσει κι αυτό, από αυτούς που διεκδικούν και στο τέλος δεν σέβονται αυτό που τους δίνεται.

 

 

 

 

«ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΜΕΣΑΡΙΑΣ

Η Δημοτική Κοινότητα Μεσαριάς ενημερώνει τους κατοίκους της Μεσαριάς για την ολοκλήρωση των εργασιών στο ανοιχτό γηπεδάκι καλαθοσφαίρισης του χωριού μας.
Τοποθετήθηκαν καινούργιες μπασκέτες με προστατευτικά καλύμματα σε αυτές, καινούργια διχτάκια και ολοκληρώθηκε το βάψιμο του δαπέδου.
Πιστεύουμε ότι είναι υποχρέωση όλων μας να προστατέψουμε και να διατηρήσουμε τον ανανεωμένο αθλητικό μας χώρο ΄΄καθαρό΄΄. Επισημαίνουμε ότι είναι χώρος αποκλειστικά για παιχνίδια καλαθοσφαίρισης με ειδικά διαμορφωμένο δάπεδο και δεν επιτρέπονται άλλες χρήσεις , όπως π.χ. ποδήλατο, πατίνια, καρότσια, ποδόσφαιρο και οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι ή χρήση που μπορεί άμεσα να καταστρέψει το δάπεδο του γηπέδου καλαθοσφαίρισης. Ευελπιστούμε στην συνεργασία όλων για την προστασία του ανανεωμένου αθλητικού μας χώρου. Εξετάζουμε την περίπτωση περίφραξης του χώρου προκειμένου αποφύγουμε όσο το δυνατόν τις τυχόν δολιοφθορές.
Ευχαριστούμε το ΔΑΠΠΟΣ για την άριστη συνεργασία του».

Exit mobile version