ΕΝΑ “ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΟ” ΑΤΥΧΗΜΑ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΣΩΟΣ Ο ΟΔΗΓΟΣ-ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

 

 

 

 

Γύρω στις 14:00, στην Έξω Γωνιά, απέναντι από το πρώην Σούπερ Μάρκετ Ζώρζος, έγινε ένα από τα πιο θεαματικά ατυχήματα του φετινού καλοκαιριού. Ενοικιασμένο αυτοκίνητο, έπεσε σε μια φρεσκοσκαμμένη ράμπα και αναποδογύρισε. Οι ρόδες, στον αέρα, σαν πόδια αναποδογυρισμένης χελώνας. Ο οδηγός όμως βγήκε -ευτυχώς!!!- σώος από το παράθυρο. Διερχόμενοι και εργαζόμενοι στην περιοχή, έσπευσαν να τον συνδράμουν. Ήταν εντελώς καλά. Σοκαρισμένος και τρεμάμενος από το σοκ, αλλά καλά. Ακόμα και στις επανειλημμένες παροτρύνσεις να τον οδηγήσουμε στο Νοσοκομείο, ήταν ψύχραιμος και αρνητικός. Δεν είχε τίποτα.

Μέχρι, που αστειευτήκαμε πως σε 10 μέρες θα γελάμε, όλοι με αυτή την απίστευτη κωλοτούμπα. Ο ίδιος, έμπειρος οδηγός για περίπου 30 χρόνια. Οι εργαζόμενοι εκεί;. Άψογοι. Φιλότιμοι!. Μετά, το σοκ και ο ίδιος θα έχει να το λέει, πως τόσοι άνθρωποι, έδρασαν τόσο ακαριαία, φιλότιμα και ανέλαβαν τα πάντα.

Για όσους κλαψουρίζετε, στα κοινωνικά δίκτυα, λοιπόν. Οι φιλότιμοι άνθρωποι, είναι εδώ. Δίπλα. Έτοιμοι και αγωνιούντες. Κι ας πάει, λίγο πίσω η δουλειά τους.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *