Site icon Santonews

ΕΝΑ ΑΤΜ ΓΙΑ ΤΗ ΘΗΡΑΣΙΑ

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ ΘΗΡΑΣ

 

 

 

Γεφύρι της Άρτας , χαρακτηρίζεται πλέον το πρόβλημα του ΑΤΜ της Θηρασιάς

Θυμίζουμε ότι από τον Μάρτιο του 2016 αποξηλώθηκε από την ΄Αλφα Τράπεζα ,επειδή ήταν ζημιογόνο και δεν της απέφερε κανένα οικονομικό όφελος.

Στη συνέχεια ,μετά από εξάμηνο περίπου , πείστηκε η Τράπεζα Πειραιώς , η Τράπεζα που έχει αναλάβει όλο το πακέτο των Τραπεζικών εργασιών του Δήμου, να εγκαταστήσει δικό της ΑΤΜ.

Εδώ και πάνω από ένα μήνα , έγινε η εγκατάστασή του. ΄Έτρεξαν όλοι οι Θηρασιώτες , να ανοίξουν νέους λογαριασμούς στην Τράπεζα Πειραιώς , ελπίζοντας ότι άμεσα το μηχάνημα θα λειτουργούσε.

Δυστυχώς όμως μέχρι και σήμερα το μηχάνημα δεν εξυπηρετεί τη Θηρασιά.

Στην αρχή απέδωσαν τη μη λειτουργία του στον ΟΤΕ. Το πρόβλημα όμως εντοπίζεται στον , μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, μη εφοδιασμό του ΑΤΜ με χρήματα. ΄Ετσι οι κάτοικοι του νησιού, στην πλειοψηφία τους συνταξιούχοι ,αναγκάζονται να ταξιδέψουν μέχρι τη Σαντορίνη για να εξυπηρετηθούν .

Σε όλη αυτή την ιστορία ,ο Δήμος για άλλη μια φορά παραμένει απλός θεατής του προβλήματος. Αυτό , σημαίνει συνοδοιπορία σε αυτή την πολιτική, που κρατά στην απομόνωση και την ταλαιπωρία, τους απόμαχους της ζωής.

Για άλλη μια φορά οι Τραπεζίτες ,με τις ευλογίες της κυβέρνησης , εξάντλησαν το κοινωνικό τους πρόσωπο, στους ανθρώπους που «φυλάνε Θερμοπύλες» . Σε λίγο , η καλοκαιρινή περίοδος πλησιάζει . Τότε η λειτουργία του θα είναι συμφέρουσα. Θα φροντίσουν λοιπόν τότε όχι μόνο για τον εφοδιασμό του αλλά και για τον ανεφοδιασμό του .

Καλούμε τους Θηρασιώτες , να βγάλουν τα δικά τους συμπεράσματα , που δεν είναι λίγα για την αντιλαϊκή αυτή πολιτική και που πρέπει να ανατραπεί και με τον δικό τους αγώνα”.

Exit mobile version