Site icon Santonews

ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΙΚΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΗΡΑΣ

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ

 

 

 

  “Ο εμβολιασμός κατά του covid-19 ξεκινά το Σάββατο 16/1/2020 στο Γ.Ν. Θήρας για τον γενικό πληθυσμό και θα διενεργηθεί σύμφωνα με κριτήρια προτεραιότητας βάσει της Εθνικής Στρατηγικής αντιμετώπισης της πανδημίας.

 

  Μετά τον εμβολιασμό του υγειονομικού προσωπικού του Νοσοκομείου, σειρά έχουν οι ενήλικες άνω των 85 ετών οι οποίοι θα προσέρχονται στο Νοσοκομείο για τον εμβολιασμό τους κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού. Οι εγγεγραμμένοι πολίτες στην άυλη συνταγογράφηση λαμβάνουν SMS στο οποίο αναφέρεται ο κωδικός εμβολιασμού και καλούνται να επιβεβαιώσουν το ραντεβού τους στέλνοντας SMS με τον κωδικό εμβολιασμού στο 13034.

 

  Οι μη εγγεγραμμένοι πολίτες στην άυλη συνταγογράφηση μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους είτε μέσω της πλατφόρμας https://emvolio.gov.gr/ είτε στα ΚΕΠ ή σε φαρμακείο. Κατά την προσέλευση στο Νοσοκομείο γίνεται έλεγχος του ραντεβού και καταχώρηση στο ηλεκτρονικό σύστημα.  

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με συχνές ερωτήσεις θα βρείτε στον παρακάτω σύνδεσμο:   https://emvolio.gov.gr/syxnes-erotiseis

Exit mobile version