Εμβολιασμός κατοίκων Θηρασιάς Δήμου Θήρας  

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ

 

 

“132 συμπολίτες μας πραγματοποίησαν την πρώτη δόση του εμβολίου για τη νόσο του Covid-19, χθες 23 Μαρτίου, στη Θηρασιά, σύμφωνα με στοιχεία του Γενικού Νοσοκομείου Θήρας.  

     Το κλιμάκιο του ΓΝΣ σε συνεργασία με το Δήμο Θήρας, βρέθηκαν στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Θηρασιάς στα πλαίσια του σχεδιασμού και της διενέργειας του εμβολιασμού του μόνιμου πληθυσμού μικρών νησιών κάτω των 1000 κατοίκων, όπως προβλέπεται από το Υπουργείο Υγείας.  

 

 

     Για την οργάνωση του εμβολιασμού μετέβησαν στη Θηρασιά ο Έπαρχος Θήρας και Αντιπεριφερειάρχης Υγείας, Πρόνοιας, Κοινωνικής Μέριμνας & Κοινωνικών Παντοπωλείων, κ. Χαράλαμπος Δαρζέντας, η υπεύθυνη του Δήμου Θήρας για την προετοιμασία του εμβολιασμού, Αντιδήμαρχος Θήρας κα Σοφία Κίτσου και ο Διοικητής του ΓΝΣ Θήρας κ. Βασίλης Μαλαματένιος.  

     Για την ταχύτερη εξυπηρέτηση και ασφάλεια των δημοτών και τον περιορισμό έκθεσης των εμβολίων, λόγω απαιτήσεων στη συντήρηση τους, η υγειονομική ομάδα δημιούργησε δυο ρεύματα εισόδου, τηρώντας όλα τα προβλεπόμενα υγειονομικά μέτρα. Οι κάτοικοι εξέφρασαν την ικανοποίηση τους δηλώνοντας αίσθημα ασφάλειας για την άμεση ανταπόκριση και προτεραιότητα που δόθηκε στους κάτοικους των μικρών νησιών.

 

 

     Την ικανοποίηση του για τον αριθμό που εμβολιάστηκε και την κάλυψη των άμεσων αναγκών στο νησί της Θηρασιάς, εξέφρασε και ο Δήμαρχος Θήρας Αντώνης Σιγάλας, δηλώνοντας ότι οι Θηρασιώτες απέδειξαν ότι ως ενεργοί δημότες στηρίζουν τις ενέργειες για την υγειονομική θωράκιση των νησιών μας.      

 

 

 

Ο Δήμαρχος Θήρας  

Αντώνης Σιγάλας”. 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *