ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΗΡΑΣ

ΕΜΠΟΡΟΙ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΘΗΡΑΣ

 

 

Νέα επιτυχία στον πόλεμο των ναρκωτικών από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας

Νέα επιτυχία στον πόλεμο των ναρκωτικών από το Αστυνομικό Τμήμα Θήρας

Συνελήφθησαν στο πλαίσιο οργανωμένης αστυνομικής επιχείρησης δυο ημεδαποί για εμπορία ναρκωτικών στη Θήρα

Πρόκειται για έναν 48χρονο και μια 46χρονη σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα

 

Οι δράστες πούλησαν σε αστυνομικούς που προσποιήθηκαν τους αγοραστές ναρκωτικές ουσίες έναντι 2.000€,

 

Κατασχέθηκαν 139 γραμμάρια ηρωίνης, 38 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης το προσημειωμένο χρηματικό ποσό μαζί με επιπλέον 2.200€ κ.α.

Συνελήφθησαν προχθές (16-09-2013) στη Θήρα, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας, δυο ημεδαποί και συγκεκριμένα ένας 48χρονος και μια 46χρονη κατηγορούμενοι για πώληση ναρκωτικών ουσιών.

 

Επιπλέον σε βάρος της 46χρονης εκκρεμούσαν δυο καταδικαστικές αποφάσεις, μια του Πταισματοδικείου Αθηνών και μια του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Νάξου.

 

Η σύλληψη τους είναι αποτέλεσμα της προσπάθειας που καταβάλει η Ελληνική Αστυνομία για την καταπολέμηση της διακίνησης και διάδοσης των ναρκωτικών ουσιών.

 

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Θήρας που διερευνούσαν υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών εμφανίστηκαν ως αγοραστές σε προκαθορισμένο ραντεβού με τους συλληφθέντες οι οποίοι τους πούλησαν έναντι του χρηματικού ποσού των 2.000 ευρώ τις ακόλουθες ναρκωτικές ουσίες:

 

o             Ηρωίνη βάρους 139,3 γραμμαρίων

o             Κάνναβη ακατέργαστη βάρους 38,3 γραμμαρίων

 

Στο πλαίσιο της αστυνομικής επιχείρησης κατασχεθήκαν οι παραπάνω ναρκωτικές ουσίες, το χρηματικό ποσό των 4.200 ευρώ από τα οποία τα 2.000 ήταν προσημειωμένα και χρησιμοποιήθηκαν για την αγοραπωλησία και ένα κινητό τηλέφωνο μαζί με ένα βιβλιάριο στο οποίο αναγραφόταν ο αριθμός του κινητού τηλεφώνου.

 

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στην κα. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.