ΕΚΘΕΣΗ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΧΡΗΣΤΙΔΗ

CROSSROAD GALLERY, ΠΥΡΓΟΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ

 

 

 

Το Crossroad Gallery σε συνεργασία με την Αίθουσα Ζαχαρίου φιλοξενεί την ζωγραφική έκθεση του Αχιλλέα Χρηστίδη με θέμα την “Σαντορίνη”. Τα εγκαίνια της έκθεσης θα πραγματοποιηθούν στις 13 Ιουλίου στην Crossroad  Gallery στον Πύργο Σαντορίνης. Η έκθεση θα διαρκέσει μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου.

 

Ο Αχιλλέας Χρηστίδης είναι ένας από τους σπουδαιότερους σύγχρονους Έλληνες ζωγράφους. Ο ‘ηφαιστειακός’ του χαρακτήρας εμφανής σε κάθε έκθεση με τις έντονες εναλλαγές, την τολμηρή ματιά αλλά με απόλυτα αρμονική σύνθεση.

Η Σαντορίνη του Αχιλλέα δεν είναι άλλη από την πραγματική Σαντορίνη. Είναι αυτή που γνώρισε πρόσφατα, περιπλανήθηκε και ανακάλυψε μόνος του. Το πέπλο του απόλυτου ρεαλισμού που αποτυπώνεται στον καμβά του φαντάζει σαν μυστική συμμαχία αυτού με το νησί. Η Σαντορίνη του Χρηστίδη είναι γεμάτη πάθος, αλήθεια και απλότητα. Η έλλειψη του ανθρώπινου στοιχείου φαίνεται ασήμαντη μπροστά στα επιβλητικά τοπία του. Σε κάνει να νιώθεις σαν να περιπλανιέσαι μόνος σου στο νησί αποκτώντας έτσι μια αβίαστη σύνδεση με το φυσικό περιβάλλον και τον χαρακτήρα του νησιού.

Εγκαίνια  Έκθεσης : Παρασκευή 13 Ιουλίου στις 20.00

Διάρκεια Έκθεσης : 13 Ιουλίου με 15 Σεπτεμβρίου

Ωράριο Λειτουργίας : Καθημερινά 10.00-14.00 και 17.00-21.00

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *