Site icon Santonews

ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΡΑΤΙΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΚΑΜΑΡΙΟΥ

 

 

“Ο Παγκράτιος Σύλλογος σας προσκαλεί την Κυριακή 12 Μαρτίου στις 6μμ στην νέα κοινοτική αίθουσα της κεντρικής πλατείας του Καμαρίου, όπου και θα διεξαχθούν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Τα θέματα της συνέλευσης περιλαμβάνουν:

  1. Υποδοχή και ενημέρωση των νέων μελών του συλλόγου
  2. Έκθεση πεπραγμένων.
  3. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για την διενέργεια εκλογής Νέου Δ.Σ., για την επόμενη Διετία.
  4. Προγραμματισμός των επόμενων δράσεων.
  5. Γενική Συζήτηση, Προτάσεις προς το Δ.Σ..

 

Μπορείτε να υποβάλετε υποψηφιότητα για τα κάτωθι αξιώματα καλώντας είτε στο Ιουλίτα Καραμολέγκου 6946264059, είτε στο 6972420640  κα Αγάπη Ρούσσου και στο 6944164260 κα Ειρήνη Φύτρου,

Ακόμη και εάν δεν είναι εφικτό να συμμετέχετε στην συνέλευση μπορείτε να καλέσετε για να υποβάλλετε την υποψηφιότητά σας έως την Παρασκευή 10 Μαρτίου 2023.

 

Τέλος, υπενθυμίζουμε πως η ετήσια συνδρομή του συλλόγου είναι 10€.

 

Η συμμετοχή των νέων και παλαιών μελών του συλλόγου έχει ιδιαίτερη βαρύτητα  για τη εξακολούθηση της ποιοτικής  λειτουργίας και τη συνεχή βελτίωση της κοινοτικής  διαβίωσης όλων μας.  Ο ελάχιστος χρόνος που απαιτείται για τις συνεδριάσεις του ∆.Σ. του συλλόγου, είναι ιδιαίτερα σημαντικός και αντανακλά στην εύρυθμη λειτουργία του χωριού μας. Θα είναι τιμή και χαρά μας να παρευρεθείτε και να συμμετάσχετε στην συνεδρίαση και στις εκλογές. Ελάτε να θέσουμε εκ νέου τους στόχους και το πρόγραμμα του Συλλόγου. Ελάτε να ξαναγνωριστούμε.

Exit mobile version