ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΝ ΑΣ. ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ “ΤΩΡΑ

 

 

 

 

 “Για πρώτη φορά στην αθλητική ιστορία της Σαντορίνης και με αποφάσεις των Γενικών Συνελεύσεών τους, συνενώθηκαν οι 5 μεγαλύτερες ομάδες του νησιού  και δημιούργησαν την  ΑΣ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ 2020.

Σήμερα Σάββατο 8 Αυγούστου, πραγματοποιήθηκαν οι εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου Διοικητικού Συμβουλίου που θα οδηγήσει τη νέα ομάδα μας στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής, με στόχο την άνοδο της σε μεγαλύτερες Εθνικές κατηγορίες.

 

 

Η Δημοτική μας Παράταξη στήριξε από τη πρώτη στιγμή  την συνένωση των ομάδων μας  και σήμερα ο επικεφαλής της Μανόλης Ορφανός αλλά και πολλά στελέχη μας ψήφισαν, προκειμένου να δείξουν πως θα συμπορευθούν με την ομάδα και θα συνεχίσουν να στηρίζουν αυτή τη προσπάθεια.

 

 

Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνά ο τόπος και η οικονομία μας, η ενότητα σε όλους τους τομείς είναι ο μοναδικός τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις του μέλλοντος.

Για αυτό και επικροτούμε την πρωτοβουλία, θα αγωνιστούμε να πετύχει, προκειμένου η Σαντορίνη να βρει και στον ποδοσφαιρικό χώρο τη θέση που της αρμόζει.

Στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο που θα βγάλει σήμερα η κάλπη, ευχόμαστε καλή δύναμη και πάντα νίκες.

Ζητούμε από τους φιλάθλους να ενωθούν κι εκείνοι για να το καλό του αθλητισμού και του τόπου μας.

 

Καλή αρχή, καλή δύναμη.

 

Μανόλης Ορφανός

Επικεφαλής της Παράταξης «Τώρα για την Σαντορίνη και τη Θηρασιά».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *