ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΗΡΑΣ

ΝΕΑ ΟΡΓΑΝΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ

 

 

 

ΠΑΣΟΚ_ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ“Είκοσι χρόνια συμπληρώνονται από τον θάνατό του Ανδρέα Παπανδρέου. Κι όμως ζει μέσα μας, στην καρδιά της μεγάλης πλειοψηφίας των Ελλήνων, γιατί οι ιδέες του δικαιώθηκαν από την ιστορία και το έργο του αναγνωρίστηκε από την κοινωνία.

Συνεχίζοντας το έργο του ιδρυτή του μας, για άλλη μια φορά συνεχίζουμε την πορεία για την ανανέωση της οργάνωσής μας, με τη διαδικασία εκλογής των οργάνων στις περιφερειακές οργανώσεις: Νομαρχιακή Επιτροπή (Ν.Ε.), Νομαρχιακή Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΝΕΚΑΠ), Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου (Ε.Ο.Ε.) και Συντονιστικών Επιτροπών (Σ.Ε.).

Ως εκ τούτου, καλούμε όλους εσάς, που «βάλατε πλάτη» στα δύσκολα, αλλά και όλα τα ενεργά μας μέλη, όπως θέσετε υποψηφιότητα για να αναλάβετε την ευθύνη της οργάνωσης και λειτουργίας των οργανώσεων, που αποτελούν τη ραχοκοκαλιά του ΠΑΣΟΚ, τη βιτρίνα και το δίαυλο επικοινωνίας του με τις τοπικές κοινωνίες

Οι εκλογές θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 26 Ιουνίου 2016 στην καφετέρια MOJITO στο Εμπορικό Κέντρο Καρτεράδου από τις 09:00 μέχρι 19:00.

Οι υποψηφιότητες για το όργανο της Συντονιστικής Επιτροπής Δημοτικής Οργάνωσης Θήρας(Σ.Ε.) υποβάλλονται από τους ίδιους τους υποψηφίους. Απευθυνθείτε στο τηλέφωνο: 6974932989 ή στείλτε μήνυμα ενδιαφέροντος για την υποψηφιότητά σας στο e-mail: zdro72@otenet.gr μέχρι την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2016 και ώρα 21:00.

Για μας, την παράταξή του, το ΠΑΣΟΚ, η 23η Ιουνίου κάθε έτους είναι ημέρα τιμής στη μνήμη του ιδρυτή και μεγάλου ηγέτη μας. Είναι όμως και ημέρα περισυλλογής και ευθύνης για την διαφύλαξη της πολιτικής παρακαταθήκης του. Ας τον δικαιώσουμε στην πράξη, συμμετέχοντας ενεργά στο αγώνα που ξεκίνησε ο ιδρυτής μας”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *