ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ, Η «ΚΙΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ» ΚΑΙ Ο… ΞΕΝΟΔΟΧΟΣ

 

Δεν έχουν κλείσει τα εκλογικά δεδομένα για το Δήμο Θήρας

Δεν έχουν κλείσει τα εκλογικά δεδομένα για το Δήμο Θήρας

Σε λίγες μέρες (7 Ιανουαρίου, ώρα 14:00) η «κίνηση των τριών» (Γ. Χάλαρης, Α. Ρούσσος, Μ. Ορφανός) θα κάνει την πρώτη επίσημη εμφάνισή της και ασφαλώς θα δώσει το στίγμα των προθέσεών της. Ίσως μάλιστα δοθεί στη δημοσιότητα και η περιώνυμη απόρρητη δημοσκόπηση η οποία είναι τόσο μυστική που ακόμα και στη Σίκινο γνωρίζουν τα στοιχεία της.

Το τοπίο λοιπόν δείχνει να διαμορφώνεται. Ο σημερινός Δήμαρχος κ. Αναστάσιος Νικόλαος Ζώρζος, θα είναι σίγουρα υποψήφιος. Ο κ. Γιώργος Χάλαρης επίσης. Όπως και ο κ. Αντώνης Σιγάλας, αν και κάποιοι ίσως θεωρούν πως λόγω των εντεινόμενων ζυμώσεων ίσως μπει σε μια διαδικασία διαλόγου. Για την ώρα πάντως, ο ίδιος διαμηνύει προς όλες τις κατευθύνσεις πως η υποψηφιότητα του είναι δεδομένη. Η κ. Μαρία Αργυρού, δείχνει ιδιαίτερα ενισχυμένη λόγω της ευπρεπέστατης και παραγωγικής παρουσίας της στο Δημοτικό Συμβούλιο. Άρα έχουν κλείσει τα δεδομένα;. Μάλλον όχι. Υπάρχει και ο … Ξενοδόχος, που δεν έχει ακόμα εκδώσει λογαριασμό.

Και ο… Ξενοδόχος δεν είναι άλλος από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δύο είναι τα δεδομένα:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ, έχει μια δυναμική δημοσκοπική πορεία.
  2. Ο Πρόεδρος του κ. Αλέξης Τσίπρας, έχει δώσει σχεδόν χαρακτήρα δημοψηφίσματος στις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα διεξαχθούν μαζί με τις ευρωεκλογές.

 

Τι θα γίνει λοιπόν, αν στο «Παιχνίδι των Τεσσάρων», μπει σφήνα ένας υποψήφιος με τη στήριξη του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης;. Δεν θα αλλάξουν κάπως τα δεδομένα;. Και οι πληροφορίες λένε, πως η τοπική έκφραση του ΣΥΡΙΖΑ, αναζητεί ένα προβεβλημένο πρόσωπο για να αρθρώσει τη δική του αυτοδιοικητική πρόταση.