ΕΚΛΕΧΘΗΚΕ Η ΔΕΕΠ ΚΥΚΛΑΔΩΝ

Η ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΛΣΑΜΑΚΗ ΣΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΣΤΟ
 
 
 
 
 
“Με την ολοκλήρωση των εσωκομματικών εκλογών της Νέας Δημοκρατίας για την ανάδειξη των Προέδρων ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ, των μελών των Διοικητικών Συμβουλίων των κομματικών οργανώσεων και των Συνέδρων πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση των οργανώσεων στα νησιά των Κυκλάδων.
 
 
  Το Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021 στην Σύρο πραγματοποιήθηκε η συγκρότηση σε σώμα του νέου συμβουλίου της ΔΕΕΠ Κυκλάδων με την παρουσία του π. Υπουργού Εργασίας, Κοινοβουλευτικό Εκπρόσωπο της Νέας Δημοκρατίας και Βουλευτή Κυκλάδων κ. Βρούτση Ιωάννη. Το παρόν εκ μέρους της ΟΝΝΕΔ έδωσαν ο πρόεδρος της Νομαρχιακής ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Στάθης Πολυκρέτης, ο προόεδρος της ΟΝΝΕΔ Νάξου & Μικρών Κυκλάδων Σπύρος Ψαρρός και η Τομεάρχης Τουρισμού της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Μαρία Λεγάκη.
 
  
  Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων εύχεται καλή θητεία στο νέο συμβούλιο τόσο της ΔΕΕΠ Κυκλάδων όσο και σε κάθε Δημοτική Τοπική Επιτροπή σε κάθε νησί των Κυκλάδων.
 
 
Τέλος, συγχαίρουμε τον Αντιπρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Νίκο Σιδερή για τον ορισμό του ως Αντιπρόεδρος της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου & Μικρών Κυκλάδων και τον Γιαννάκη Γεώργιο – Βασίλειο για τον ορισμό του ως Υπέυθυνος Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της ΔΗΜ.Τ.Ο. Νάξου & Μικρών Κυκλάδων καθώς και για την ΔΕΕΠ Κυκλάδων, τον Υπεύθυνο Πολιτικού και Στρατηγικού Σχεδιασµού της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Μανδηλαρά Αντώνιο για τον ορισμό του ως Αντιπρόεδρο της ΔΕΕΠ Κυκλάδων και την Τομεάρχη Τουρισμού της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Μαρία Λεγάκη για τον ορισμό της ως Υπεύθυνη Τομέα Παραγωγικών και Επιστημονικών Φορέων της ΔΕΕΠ Κυκλάδων. Στελέχη της ΟΝΝΕΔ που έδωσαν μια πολύ σπουδαία εκλογική μάχη στις εσσωκοματικές εκλογές της παράταξης μας.
 
 
  Ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων Στάθης Πολυκρέτης συγχαίρει όλα τα νέα συμβούλια στα νησιά των Κυκλάδων και εύχεται με υγεία και δύναμη να συνεχίσουμε όλοι μαζί ενωμένοι για την παράταξη μας και στο πλευρό του Προέδρου και Πρωθυπουργού μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η ΟΝΝΕΔ Κυκλάδων συνεχίζει τον αγώνα της για μια ΟΝΝΕΔ στις Κυκλάδες ακόμη πιο δυνατή δίπλα στον Πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ Παύλο Μαρινάκη για μια ΟΝΝΕΔ δυνατή σε όλη την Ελλάδα”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *