ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

ΕΚΚΛΗΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΥΓΕΙΑΣ

 

 

Το Κέντρο Υγείας Θήρας, βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.

Το Κέντρο Υγείας Θήρας, βρίσκεται σε οριακή κατάσταση.

Προσπάθεια συνεχούς ενημέρωσης για τη Λειτουργία του Κέντρου Υγείας Θήρας, αναλαμβάνει ο Σύλλογος Στήριξης. Με σύνθημα «Όλοι μαζί Μπορούμε», κάθε Τετάρτη (αρχή στις 27 Νοεμβρίου 18:00) θα γίνονται τακτικές συναντήσεις για να βρεθούν λύσεις –και κυρίως χρήματα- προκειμένου το Κέντρο Υγείας να λειτουργεί επαρκώς. Οι τρομερές ελλείψεις ακόμα και σε στοιχειώδες φαρμακευτικό υλικό, έχουν βγάλει το Κέντρο Υγείας στη ζητιανιά και η συνάντηση που πραγματοποιήθηκε την προηγούμενη Παρασκευή, έιχε ως στόχο την αναζήτηση πόρων. Μέγας αιμοδότης, είναι το Ίδρυμα «Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού» (Τελεφερίκ), που δαπανά κάθε χρόνο περίπου 65.000 ευρώ για το Κέντρο Υγείας και φέτος μάλλον θα πρέπει να βάλει πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη. Την ίδια στιγμή βέβαια, ο επί της Υγείας Υπουργός, έχει «πιάσει στασίδι», στα κανάλια και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, κατακεραυνώνοντας, όποιον τολμήσει να αμφισβητήσει τη μεγαλειώδη προσφορά του στην Υγεία.

 

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΣΤΗΡΙΞΗΣ

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης κ. Λίτσα Πετίνη.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Στήριξης κ. Λίτσα Πετίνη.

 

«Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας, εκφράζει μεγάλο και ειλικρινές ευχαριστώ για την άμεση ανταπόκριση στο κάλεσμα που απευθύναμε στα Διοικητικά συμβούλια των συλλόγων, φορέων, εθελοντικών οργανώσεων αλλά και μεμονωμένων συμπολιτών μας, για την παρουσία τους στη συγκέντρωση της 22ας Νοεμβρίου 2013, προς αντιμετώπιση από κοινού των λειτουργικών θεμάτων του Κέντρου Υγείας Θήρας.

Με σημείο αναφοράς τη δική σας δυναμική παρουσία και το ειλικρινές ενδιαφέρον που επιδείξατε, σας ενημερώνουμε ότι από Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 06:30 το απόγευμα και κάθε Τετάρτη την ίδια ώρα θα πραγματοποιούνται στο γραφείο του Συλλόγου μας ανοιχτές συνεδριάσεις με συμμετοχή όλων όσων θέλουν να μας προτείνουν δράσεις προκειμένου να λαμβάνονται αποφάσεις για περεταίρω κοινές ενέργειες.

Αγαπητοί φίλοι, συμπολίτες, εκπρόσωποι φορέων και εθελοντικών Συλλόγων, σας περιμένουμε όλους κοντά στο «ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» μαζί σας θα αποφασίσουμε και θα υλοποιήσουμε τις ενέργειες και τις δράσεις με σκοπό την καλύτερη λειτουργία του Κέντρου Υγείας Θήρας, παρά τις αντίξοες συνθήκες.

Με την ευκαιρία του Δελτίου μας, απευθύνουμε για ακόμη μια φορά, θερμά ευχαριστήρια στο Ίδρυμα Λούλας και Ευαγγέλου Νομικού (Τελεφερίκ), στο Δήμο Θήρας και σε κάθε πολίτη, φορέα ή σύλλογο που συμβάλλουν ουσιαστικά (καθένας με τις δικές του δυνάμεις και τρόπο), αναπληρώνοντας και συμπληρώνοντας την υποχρέωση του κρά;τους για την υγεία των πολιτών του.

Το Κέντρο Υγείας μας χρειάζεται όλους κοντά του, στηρίζοντας και υποστηρίζοντας το επιστημονικό, παραϊατρικό και βοηθητικό προσωπικό, ανταποδίδοντας ποιιοτικές υπηρεσίες υγείας στους συμπολίτες μας.

Σας ευχαριστούμε και σας περιμένουμε κοντά μας».