ΕΚΓΥΜΝΑΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ ΔΑΠΠΟΣ

 

 

 

 

“Νέο πρόγραμμα μαζικού αθλητισμού «Εκγύμναση για όλους»

Ο Δημοτικός Αθλητικός Πολιτιστικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός Σαντορίνης (Δ.Α.Π.Π.Ο.Σ) διευρύνει ακόμα περισσότερο τα προγράμματα μαζικού αθλητισμού και ανακοινώνει την δημιουργία του προγράμματος «Εκγύμναση για όλους».

Θα απευθύνεται σε άτομα μέσης ηλικίας και περιλαμβάνει μία κυκλική προπόνηση με σταθμούς, η οποία επικεντρώνεται στις αρθρώσεις και στοχεύει παράλληλα στην ενεργοποίηση του αερόβιου και αναερόβιου μηχανισμού του οργανισμού.

Θα πραγματοποιείται κάθε Τετάρτη – Παρασκευή (15:00 – 16:00) και Σάββατο (12:00 – 13:00) στο Δημοτικό Γήπεδο του Καμαρίου από τον υπεύθυνο γυμναστή Στάθη Φίλων.

Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προμηθεύονται την αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα από τα γραφεία διοίκησης του Οργανισμού (9:00 – 15:00). Απαραίτητη προϋπόθεση για τη συμμετοχή είναι η προσκόμιση ιατρικής βεβαίωσης για άθληση από Παθολόγο ή Καρδιολόγο. Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση υπεράριθμων συμμετοχών θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας, η οποία θα ισχύει με την κατάθεση της αίτησης έγγραφης και της ιατρικής γνωμάτευσης”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *